26 Ekim 2021'den itibaren geçerli olmak üzere benzine 44 kuruş zam geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benzine veya diğer her şeye gelen zamlara zerre üzülmüyorum. Müstahaktır bu millete. Demek ki bu akılsız halkımız böyle yönetilmeyi seçti. Parmaklanmalara da alışacak.

Dolarla mı maaş alıyorsunculara tapanlar düşünsün. Kurunun yanında yaşta yanıyor maalesef yapacak bir şey yok.

2023 seçimlerini de Ak-Hortum kabilesi kazanırsa görün şenliği.
 
Desteklemekle ne alakası var bunun? ABD sürekli Türkiye karşıtı açıklamalar yapıyor, Türkiye, deaş'la mücadeleyi baltalıyor falan diyor sonra da dolar artıyor, böylece zam geliyor.

Doları kafasına göre arttıramıyor ki ABD. Yapabiliyor olsaydı dünya ekonomi sırasında ilk sıraya geçebilirdi.
 
@Artorias74, hadi linkini at da bakalım. Madem ortaya bir şey sunuyorsan kaynağıyla sunacaksın ki alın susun diyebilesin.
Ekran Alıntısı.PNG


Bak dostum, adam al sat yapıyor işte. Sözde lüks denilen araçlarda öyle aşırı lüks olmadığını belirteyim, Beylikdüzünde, Avcılar'da, Sarıyer'de sıklıkla görülebilecek türden araçlar.
 
Hayır her şeyi geçtim Türkiye'de ne torpili diye sordunuz daha demin. Hani TÜGVA olayları, atanan rektörler falan...
Suçlar şahsidir işte, siz onu anlamıyonuz. Her şeyi Reis'e yıkmak falan. CHP'de tecavüz olayları oldu, kimse Kılıçdaroğlu tecavüzcüdür dedi mi? Her ülkede rektörler atanır.
 
Daha 3 ay önce kendime bir araba daha almıştım; eskisini babam kullansın, ben de rahat rahat işe gideyim diye. Yahu her hafta durmadan zam durmadan zam, yeter ulan artık. Yeni aldığım araç da garajda tozlanmaya başladı. Bu psikolojik, ekonomik, sosyolojik şiddete dayanabilecek gücüm kalmadı!
 
@Lady Hellbender, kimsenin gücü kalmadı kardeşim. Kimsenin, herkes kan ağlıyor.
@Artorias74, KHK nedir? Bir de ülkemizde rektör atamalarının nasıl olduğunu biliyorsunuz da trollük hoşunuza gidiyor olmalı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı