2600 lira bütçe için kompakt laptop tavsiyesi

Pinkman

Kilopat
Katılım
19 Ekim 2014
Mesajlar
1.416
Makaleler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar, direk sadede geçeyim. Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkürler, herkese iyi forumlar.

2600 lira bütçe için kompakt bilgisayar arıyorum. Tablet gibi kullanılabilen, mümkünse klavye ve ekran ayrılsın ya da tam geriye katlayabileyim defter gibi. Özelliklerde ise en az 8 GB RAM ve 1920x1080 çözünürlük arıyorum. En performanslısını önerirseniz sevinirim, ekran kartı 1. planda olsun. 500 GB HDD yeterlidir.
 
İstediğin tip ürünlerin belirttiğin aralıktakilerinde o özellikleri yakalayamazsın.
Bilhassa ayrı bir ekran kartı.

Ek olarak o tip bir kullanımda, HDD bence sorun çıkarır.
SSD gerekir, senin bütçenle de o kapasitede SSDli ürün de alamazsın.
Lenovo YOGA2 59431597 Notebook
Bütçeni aşar ama özellik olarak neleri kısman gerek belirle diye ekledim.
 
Dostum 2600 lira bütçe ile yüksek performanslı, 1920x1080 çözünürlüklü ve tablet gibi olanlardan bulman zor.Alacağın leptopda EN FAZLA Gtx 960m olacaktır o fiyata. GTX 960m 1920x1080 çözünürlükte bir hayli zorlanır ama onuda bulmak zor gibi. GTX 950M olsa onun yerine 1366x768 çözünürlüklü GTX950M ekran kartlı modellere yönlenmeni tavsiye ederim.

İstediğin tip ürünlerin belirttiğin aralıktakilerinde o özellikleri yakalayamazsın.
Bilhassa ayrı bir ekran kartı. Ek olarak o tip bir kullanımda HDD bence sorun çıkarır, SSD gerekir, dolayısıyla senin bütçen için o kapasitede SSDli ürün alamazsın.
Lenovo YOGA2 59431597 Notebook
Bütçeni aşar ama özellik olarak neleri kısman gerek belirle diye ekledim.
o leptopta harici ekran kartı yokmu yoksa benmi yanlış gördüm?
 
Arkadaşlar performans bilgisayarı aramıyorum zaten, kompakt olması 1. şart yani normal olarak daha performanslılarını bulacağımı bende biliyorum. Bana kompakt ama en performanslısı lazım diyelim :)
Şu ürün nasıldır?

Asus TP500LB-DN055H Intel Core i5 5200U 2.2GHz / 2.7GHz 6GB Fiyatı

Fiyatı aşırı uygun bütçeme göre. 8 GB RAM yok ama 6'da yeterlidir heralde günlük kullanım için. 24 GB SSD varmış, buna Windows sığmaz ama Google Chrome ve gerekli uygulamaları her türlü sığdırırım gibi. 1 TB HDD devir hızı düşük ama zaten fazla oyun oynamam. Maksat sağa sola götürmek, böyle elime alıp takılmak falan yani. GT 940M'de her oyunu lowda açar heralde. Ne düşünüyorsunuz? HD Graphics'den iyi olduğu kesin ama ürün nasıl sizce?

Edit: 1080P hemde bu, TV'ye bağlatsam yeter video oynatamayacak hali yok ya :D
 
Oyunları very low ayarlarda oynamaya yeter. Ama 2 3 sene içinde o ekran kartı ile yeni çıkacak oyunları oynuyamazsın. Günlük kullanım için uygun, oyunlar için yetersiz bir leptop.
 
Ürünün pili hakkında yorum yapabilecek bilgi sahibi biri var mı? Orda bi değerler yazıyor ama hiç anlamıyorum ...
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı