berkhot
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhabalar, başlıktan da anlaşılacağı üzere 2600 Lira civarında tutacak bir sistem toplamaya karar verdim. İlk defa toplayacağım için gelip bir danışayım dedim. Öncelikle toplamayı düşündüğüm sistem şöyle;
İşlemci: AMD FX X8 8320
Anakart: Asus M5A97 Evo R20
Ekran Kartı: Asus GTX770 DirectCu II O.C. - 2GB
Bellek: Corsair 8GB (4x2) Vengeance Pro - DDR3 1866Mhz
Sabit Sürücü: Seagate 3.5" 1TB Barracuda / WD 3.5" 1TB Caviar Blue / WD 3.5" 1TB Caviar Green Intellipower
Kasa: Zalman Z3 Plus
Güç Kaynağı: Cooler Master Rs600B 600Watt
İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo
-İlk olarak sabit sürücü konusunda belli bir karar veremedim görüldüğü gibi, kafam en çok Caviar Green'e yattı ama sizin fikriniz nedir?
-İşlemci soğutucuya gerçekten ihtiyaç duyar mıyım? Eğer duymayacaksam 120gblık bir SSD almayı düşünüyorum.
-Bu bileşenler Zalman Z3 Plus'ın içine sığar mı?
-Ve son olarak siz olsanız hangi bileşenleri değiştirirdiniz (fiyat değişmeyecek şekilde)?
İşlemci: AMD FX X8 8320
Anakart: Asus M5A97 Evo R20
Ekran Kartı: Asus GTX770 DirectCu II O.C. - 2GB
Bellek: Corsair 8GB (4x2) Vengeance Pro - DDR3 1866Mhz
Sabit Sürücü: Seagate 3.5" 1TB Barracuda / WD 3.5" 1TB Caviar Blue / WD 3.5" 1TB Caviar Green Intellipower
Kasa: Zalman Z3 Plus
Güç Kaynağı: Cooler Master Rs600B 600Watt
İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Evo
-İlk olarak sabit sürücü konusunda belli bir karar veremedim görüldüğü gibi, kafam en çok Caviar Green'e yattı ama sizin fikriniz nedir?
-İşlemci soğutucuya gerçekten ihtiyaç duyar mıyım? Eğer duymayacaksam 120gblık bir SSD almayı düşünüyorum.
-Bu bileşenler Zalman Z3 Plus'ın içine sığar mı?
-Ve son olarak siz olsanız hangi bileşenleri değiştirirdiniz (fiyat değişmeyecek şekilde)?