2600 TL'ye ikinci el R5 5600 alınır mı?

YagkizK

Hectopat
Daha fazla  
Sarı siteden 3200 TL'ye Ryzen 5 5600 işlemcisini gördüm. Pazarlık yaparak 2600 TL'ye düşürdüm. Fiyatı iyi midir? 1 yıl önce almış, garantisi devam ediyormuş. İlk defa ikinci el işlemci alacağım. İşlemcinin pinlerini kontrol etmem yeterli midir? Stres testi yapmasını istedim fakat bütün bilgisayar parçalarını söktüğü için yapamayacağını söyledi. Güvenmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı siteden 3200 TL'ye Ryzen 5 5600 işlemcisini gördüm. Pazarlık yaparak 2600 TL'ye düşürdüm. Fiyatı iyi midir? 1 yıl önce almış, garantisi devam ediyormuş. İlk defa ikinci el işlemci alacağım. İşlemcinin pinlerini kontrol etmem yeterli midir? Stres testi yapmasını istedim fakat bütün bilgisayar parçalarını söktüğü için yapamayacağını söyledi. Güvenmeli miyim?

Kf iste pinleri vs kontrol et darbe vs aldırmadığı sürece kolay kolay bozulmuyorlar.

Alınabilir, ama bütçe arttırıp 5600X alman daha mantıklı olur bence

Fiyat olarak uyguna geliyor hocam. O arta kalan parayla soğutucu alacağım. Bu ilemciye stok fanı yetmiyor diyorlar

KF iste pinleri vs kontrol et darbe vs aldırmadığı sürece kolay kolay bozulmuyorlar.

Çok bilmediğimden soruyorum. Eğer işlemciyle OC yaptıysa işlemcinin ömründe kısalma falan olma şansı var mı? Test etme imkanım satın almadan önce yok maalesef. Sadece işlemci pinlerinde bir sıkıntı olup olmamasına bakabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı