Pin'i tamir gören ikinci el R5 5600 alınır mı?

Anladım teşekkür ederim o zaman kampanya beklemek daha mantıklı 2700TL bandına düşüyorsa beklemek lazım ben 2700 TL civarında hiç görmemiştim. Tekrardan teşekkürler.
2700 bandına da düşebilir ikinci elde 2000 bandına da düşüyor.

Anladım teşekkür ederim o zaman kampanya beklemek daha mantıklı 2700TL bandına düşüyorsa beklemek lazım ben 2700 TL civarında hiç görmemiştim. Tekrardan teşekkürler.

Daha da fazla düşecek, düşüyor. Eminim onu satan adam 1900 TL olduğu dönemde almıştır, bir de tamir ettirmiş, fatura fiyatının üstüne satıyor. Tamir görmüş işlemci, anakart, ekran kartı vs. sıfırına yakın fiyata alınmaz, akla mantığa aykırı.

Ocak öncesi fiyatlar normal değil mi ocaktan sonra da düştü mü?

Evet 2 ay kadar önce 2700 civarındaydı hatta ben alacaktım sonra vazgeçip 5600G sistem topladım. Yanlış yönlendirmek istemem şu an ülkenin durumu belli, fiyatın hangi yöne gideceğini tahmin edemeyebiliriz, ama genel olarak bu fiyat yüksek bu işlemci için, dolar sabit kalırsa veya düşerse fiyat inecektir.

Ben alırdım, yamulan pin sıkıntı değil. Ryzen kullanan herkesin başına pin yamulması gelebilir, korkmaya gerek yok. Pini kopup, geri lehimletip sorunsuz kullanan bile çok kişi var.

Ama sen durumu abart biraz fiyat kırdırmak için, 2200 TL teklif et al gitsin.

Ya durumumda çok bir sıkışıklık yok ama arkadaşım işlemci 2. el alabilirsin hem 1000TL daha ucuza gelir işlemciler çok sağlamdır 2. el ile 0 arasında çok bir fark olmaz demişti. Ondan 2. ele yöneldim.

Doğru demiş. Piyasa şu anda yukarı tırmanışta ve bu fiyatlara sıfır/ikinci el 5600 bulunacağını pek sanmam. Şu anda 5600'ü alan kullanıyor ancak 1-2 sene sonra DDR5'e geçtiklerinde ikinci el piyasasında bolluk olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı