2600 TL'ye kadar Ekran Kartı Tavsiyesi

Zelaroth

Kilopat
Malum Korona virüsü yüzünden doların da yüksek seyir ettiği zamanlardayız ve her ne kadar şu sıralar donanım parçası satın almak eskisine nazaran daha maliyetli olsa da şuanda 2600 TL'ye kadar hangi ekran kartı alınabilir acaba? Veya beklemek daha mı mantıklı olur sizce? Yada 2. el garantisi devam eden ürünlere yönelmek ne denli mantıklıdır? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Tekrar indirim olur mu bilmiyorum ama iki hafta kadar önce 2700'e almıştım.
Teşekkür ederim takip edeceğim
Bu ekran kartını alabilirsin.

Performans olarak nasıldır acaba? GTX 1660 Ti mimarisini biliyorum ama FPS değerleri anlamında istenileni verir mi hocam?

Teşekkür ederim takip edeceğim

Performans olarak nasıldır acaba? GTX 1660 Ti mimarisini biliyorum ama FPS değerleri anlamında istenileni verir mi hocam?
İstenilenden kastın ne? Şu an olan tüm oyunları Ultra/High ayarlarda kasmadan oynatabilir. Palit olan bence daha şık duruyor soğutma olarakta daha iyi gibi ama servisleri hakkında bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı