2600 TL'ye Toplama PC

Bütçenizi 3000 TL'ye çıkartırsanız bu sisteme GTX 970 sığabilir. Ayrıca 3000 TL'ye çıkartırsanız bütçenizi anakarttan biraz kısarız, işlemciyi i5'e terfi ettirebiliriz. 3000 TL'ye çıkarsa bütçeniz GTX 970 ve i5'li bir sistem toplayabiliriz size.

Ekran kartı stokta yokmuş o yüzden eklemedim ekran kartı olarak msi gtx 970 MSI GTX980 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar alabilirsin. Haftasonu indirimleriyle 2500 lira civarına inecektir. Zaten şu an 2652 lira tutuyor.
sd.png

Eğer bütçenizi arttırabilirseniz bu sistemi alabilirsiniz. MSI ekleyemedim stoklarda gözükmediği için internet üzerinden. Onun yerine EVGA ekledim yaklaşık 50 TL gibi bir kazancınız olacak MSI'yı seçerseniz. 2943 TL'ye gelecek bu sistem. Kasaya ekran kartı biraz zor sığar diye Z11 kasa eklemiştim fakat 3050 TL'ye gelicek o yüzden seçmedim. Eğer isterseniz kasada değişiklik yaparsınız.
upload_2014-12-10_15-46-6.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı