2600 TL'ye PC Toplama

Ruler

Hectopat
Merhaba arkadaşlar 2600 TL'yi geçmeyecek şekilde Vatan indirimiyle monitör, mouse ve klavye içinde PC toplamayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD GB olarak az kalmış. RAM'lerin Mhz seçimi yanlış olmuş. 2600 TL'ye İNTEL seçmek biraz "absürt" özellikle İ7. PSU yanlış seçilmiş. En önemlisi o bütçeye o ekran katı çok düşük :D

q3zxc.png

%25 indirim ile 2560 TL tutuyor.

İntel sistem yapılır. Neden yapılmasın ki. İ5 3570k al

Saçma sapan yorum yapmayalım! İntel'i sadece 3000 TL'nin üstündeki sistemlerde öneriyoruz. İntel'e yapılacak yatırım yerine , AMD'ye yapmak daha mantıklı. Hem İşlemci hem de Anakart bütçesi yönünden. Böylelikle Ekran kartına daha fazla bütçe ayrılmış oluyor.

İşte burada iyi bilgisayar toplamak gerekir. 2600 tl ye monitörlü bir intel sistem tabikide takamazsın. Burada hepsini stabil tutmaya çalışıyoruz. Ekran kartına abanıp işlemciyi düşürürsen o adam seneye yeni işlemci almak zorunda kalır son ayalarda oynayamak istiyorsa eğer.

İşte burada iyi bilgisayar toplamak gerekir. 2600 tl ye monitörlü bir intel sistem tabikide takamazsın. Burada hepsini stabil tutmaya çalışıyoruz. Ekran kartına abanıp işlemciyi düşürürsen o adam seneye yeni işlemci almak zorunda kalır son ayalarda oynayamak istiyorsa eğer.

Şuana kadar her sistemde en düşük FX 4100 öneriliyor ki şayet oyun için gayet yeterli.
Ben sana işlemciyi kısmı diyorum iyi oku. Tutup da adama Sempron al demiyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı