2600TL İşlemci-Anakart-RAM tavsiyesi

czk

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Yeni sistem topluyorum Zotac GTX 1060 ve James Donkey SSD mevcut elimde. Sizden istediğim Intel ya da AMD farketmez. Performansı 1080P’de iyi olacak şekilde diğer bileşenleri tavsiye etmeniz kasa dahil.
Gönlüm hafiften AMD’den yana olduğu için yanlış karar vermek istemiyorum. Tavsiyenize ihtiyacım var.
Ekran kartı ve SSD mevcut dediğim gibi. Bütçem 2600 (+ - 100)TL
Önerdiklerinizi neden önerdiğinizi de kısaca açıklarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk seçenek :
  • AMD Ryzen 2600X
  • Kingston 8GB DDR4 3000MHz
  • MSI B350 Gaming Plus AM4
İkinci seçenek :
  • AMD Ryzen 2600
  • Kingston 16GB(8x2) DDR4 3000MHz
  • MSI B350 Gaming Plus AM4

Hepsiburada indirime giren Asus Prime B350 Plus aldım Anakart olarak. İşlemci düşüncem Ryzen 2600. RAM olarak tek slot 8 gb 3000 MHz alsam performansta çok düşüş yaşar mıyım? Overclock yapmayacağım için işlemcinin içinden çıkan stok fanı kullanmam bi sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. Anakart için hepsiburada ya mail attım 2.nesil işlemci kullanacağım için BİOS güncellemesi yapabilir misiniz diye. Eğer yapmazlarsa ben yapabilir miyim?

Soğutucusu çok iyi, RAM olarak sıkıntı olmaz ama 1060 ve yukarısı için 16 GB önerilir. Hepsi buradaya mail atmamalıydın, direkt olarak satıcıyla iletişime geçmeliydin. Satıcı hepsiburada ise yaparlar mı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı