2600TL sistem toplama

Kopuk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5-6 gün içerisinde bu topladığım sistemi almayı düşünüyorum.
Bütçem 2700TL ve amaç oyun performansı.
HDD'yi eski bilgisayarımdan alacağım için listeye eklemedim
Sinerji'den topladım, kargo ve taksitle 2730TL tutuyor.

Aynı fiyata daha iyisi toplanabilir mi?
Yerine önerebileceğiniz bir parça var mı?

Sormak istediğim bir diğer konuda Zalman Z3 600LE Modelindeki güç kaynağı Ekran kartına yeterli güce ve pin kablosuna sahip olup olmadığı.
2016-02-17 06-12-55 Ekran görüntüsü.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart 2133MHz RAM desteklerken 2666MHz RAM almak mantıklı değil. 2133MHz tek modül RAM tercih ederseniz fiyat biraz daha düşecektir. İleride 1 tane daha 8GB 2133MHz RAM alırsanız çift kanal çalıştırabilirsiniz.

Arkadaşlar 5-6 gün içerisinde bu topladığım sistemi almayı düşünüyorum.
Bütçem 2700TL ve amaç oyun performansı.
HDD'yi eski bilgisayarımdan alacağım için listeye eklemedim
Sinerji'den topladım, kargo ve taksitle 2730TL tutuyor.

Aynı fiyata daha iyisi toplanabilir mi?
Yerine önerebileceğiniz bir parça var mı?

Sormak istediğim bir diğer konuda Zalman Z3 600LE Modelindeki güç kaynağı Ekran kartına yeterli güce ve pin kablosuna sahip olup olmadığı.
Eki Görüntüle 142108
Asus yerine Sapphire almanızı tavsiye ederim hem fiyat bakımından uygun. SSD yerine de anakartınızı biraz yükseltebilirsiniz mesela MSI B150 M3 veya daha uygun fiyata Bazooka modeli.

Az önce sepetime baktım ve fiyatın 2730TL olduğunu gördüm. Kargo ve taksit ile 2860TL ye geliyor. Sanırım indirimli ürünlere denk geldim ve indirim bitti :)

Anakart 2133MHz RAM desteklerken 2666MHz RAM almak mantıklı değil. 2133MHz tek modül RAM tercih ederseniz fiyat biraz daha düşecektir. İleride 1 tane daha 8GB 2133MHz RAM alırsanız çift kanal çalıştırabilirsiniz.
Sinerji deki stoklarda bulunan en ucuz RAM bunu buldum ve Vatan Bilgisayarda 2133MHz Ramlere göre fiyatı neredeyse aynı.

Asus yerine Sapphire almanızı tavsiye ederim hem fiyat bakımından uygun. SSD yerine de anakartınızı biraz yükseltebilirsiniz mesela MSI B150 M3 veya daha uygun fiyata Bazooka modeli.
Dediğiniz gibi Ekran Kartını Sapphire olarak değiştirdim ve Fiyatı tekrar 2600TL ye çektim.
Anakart konusunda MSI B150M Bazooka ilk tercihimdi ama ekran kartını 380x yapabilmek için anakarttan kısmıştım.
SSD yi çıkartmayı düşünmüyorum çünkü windows u ona kuracağım için daha sonra ssd alıp yeniden format ile uğraşmak istemiyorum.

Eğer tekrar indirimi yakalayabilirsem bir kaç güne anakartı yükselteceğim :)

Az önce sepetime baktım ve fiyatın 2730TL olduğunu gördüm. Kargo ve taksit ile 2860TL ye geliyor. Sanırım indirimli ürünlere denk geldim ve indirim bitti :)

Sinerji deki stoklarda bulunan en ucuz RAM bunu buldum ve Vatan Bilgisayarda 2133MHz Ramlere göre fiyatı neredeyse aynı.

Dediğiniz gibi Ekran Kartını Sapphire olarak değiştirdim ve Fiyatı tekrar 2600TL ye çektim.
Anakart konusunda MSI B150M Bazooka ilk tercihimdi ama ekran kartını 380x yapabilmek için anakarttan kısmıştım.
SSD yi çıkartmayı düşünmüyorum çünkü windows u ona kuracağım için daha sonra ssd alıp yeniden format ile uğraşmak istemiyorum.

Eğer tekrar indirimi yakalayabilirsem bir kaç güne anakartı yükselteceğim :)
Bu aralar sistem toplama derim dolar uçtu gidiyor :D

Aynen öyle dolar 2,89 ken 1 haftada 2.96 olması ilginç ben size soyliyeyim asıl şimdi toplanabilir cunku dolar 3,5 de olabilir 2.92 lerdede kalabilir ama büyük ihtimal 3,5 te kalacaktır cunku türkiyenin ekonomisi cok geriliyor rusyayla felan siyasi olaylar gerçekten türkiyeyi kotuden kotuye geriliyor bakalım türkiyenin hali ne olacak :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı