miranerdogan
Picopat
Daha fazla
iki adet karantina vardı ikisini de sildim fakat bir düzelme yokHocam Kaspersky veya Malwarebytes ile bir tam tarama yapınız.
yazmayı unutmuşum dün sabah işlemcimi temizledim ve geri taktım fkat sonrasında böyle bir sıkıntı yoktu. gece bir oyun indirdim sabah kalktığımda böyleydi.Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım dünden beri normal performansının aşırı altında 100-120 FPS aldığım oyunlarda şu an 10 FPS alıyorum. Masaüstü Google her şey donuyor.
Benchmark testi yaptım ve sonuçlar çok garip yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 778223
Eki Görüntüle 778224
Eki Görüntüle 778225
İşlemciyi temizledikten sonra oyun falan oynadınız mı veya işlemciyi yüke soktunuz mu?iki adet karantina vardı ikisini de sildim fakat bir düzelme yok
yazmayı unutmuşum dün sabah işlemcimi temizledim ve geri taktım fkat sonrasında böyle bir sıkıntı yoktu. gece bir oyun indirdim sabah kalktığımda böyleydi.
İşlemciyi temizledikten sonra oyun falan oynadınız mı veya işlemciyi yüke soktunuz mu?
evde termal macun var sanıyodum fakat yokmuş pazartesi gidip alıcam fakat çok yüke sokmaıdm bilgisayarı Core Tempten bakıyorum ısınma da görülmüyorİşlemciyi temizledikten sonra oyun falan oynadınız mı veya işlemciyi yüke soktunuz mu?
Termal macunu hatalı sürmüş olabilirsiniz veya fanı takamamış olabilirsiniz.
Hocam şok içindeyim cidden ben burdan çok üzüldüm.Kasayı son günlerde düşürdünüz mü?
4-5 adet oyun denedim en fazla 11 fps gördümOyunlara girmeyi deneyin hocam. Önceki gün aldınığınız normal değerleri alabiliyor musunuz? CPU ve GPU kullanımlarını ve sıcaklıklarını bizimle paylaşın. İçim cız etti.
4-5 adet oyun denedim en fazla 11 FPS gördüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.