27.000 TL'ye hazır sistem önerisi

• Konuyu başlatan Elya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 1.429
İleride yükseltme mi yapacaksın yoksa direkt yeni sisteme mi geçersin? Direkt buna göre sistem almanı öneririm. Yükseltme yaparım dersen yukarıda atılan 7500F sistem çok daha mantıklı. Direkt yeni sisteme geçerim dersen attığın 2. sistemi bütçen daha fazlasına el vermiyorsa alabilirsin. Günümüz için konuşursak DDR 4 ve 5 arasında büyük farklar falan yok performans açısından.

Hocam 1.5-2 sene sonra falan anca güncelleme yaparım amacım sistemimi alıp 2 sene sonra az az parça yükseltmeleri yapmak.

Attigim 7500F sistem cok daha mantikli hocam o zaman.

Hocam öyledir bir sıkıntım yok ama çok bir birikimim yok yani ileride o kadar parça güncelleyemem en fazla RAM ya da SSD falan yani ekran kartının biraz iyi olmasını istiyorum.

Hocam öyledir bir sıkıntım yok ama çok bir birikimim yok yani ileride o kadar parça güncelleyemem en fazla RAM ya da SSD falan yani ekran kartının biraz iyi olmasını istiyorum.
Hocam siz Nvidia karta zaten kafayı takmışsınız. Attığınız 2. sistemi alıp geçin o hâlde.

Hocam siz NVIDIA karta zaten kafayı takmışsınız. Attığınız 2. sistemi alıp geçin o hâlde.

Alakası yok hocam AMD ekran kartıda olur ama ekran kartı güncellemek için o kadar param yok diyorum yani ekran kartı biraz iyi olsun istedim beni yanlış anladınız.

Hocam haklısın ama ekran kartı geri kaldığı zaman sıkıntı olmaz mı sence ucuz bir parça değil sonuçta.

Zamanında bütçem sıkıntılıyken DDR5 4060 sistem almıstım simdi para biriktirdim 4060'ı sattım 70 serisine geçeceğim islemciyi DDR4 seçseydim istesem de ekran kartını yükseltmek için DDR5 sisteme geçmem gerekicekti.

Sen boş ver geleceği, alsan 2-3 sene bu şekil kullanacaksın zaten. Güncelleme dersen de 5800x3D alırsın, 7500F'den oyun konusunda daha iyi bir işlemci.

Birisi 6K birisi 10k.

Zamanında bütçem sıkıntılıyken DDR5 4060 sistem almıstım simdi para biriktirdim 4060'ı sattım 70 serisine geçeceğim islemciyi DDR4 seçseydim istesem de ekran kartını yükseltmek için DDR5 sisteme geçmem gerekicekti.

Birisi 6K birisi 10k.

Hocam her PC sorduğumda ikilemde kalıyorum onu alsan gelecekte güncellersin bunu alırsan al geç mantığı olur ama ileride sıkıntı yaşarsın falan diye hep seçenekler arasında kalıyorum ne yapacağımı inanın bilmiyorum hocam.

2 sistem arasında kalmıştım şu an 4 sistem arasında kaldım. Önerileriniz teşekkür ederim fakat şu an ne yapmalıyım yani hiç bilemedim.

Hocam her PC sorduğumda ikilemde kalıyorum onu alsan gelecekte güncellersin bunu alırsan al geç mantığı olur ama ileride sıkıntı yaşarsın falan diye hep seçenekler arasında kalıyorum ne yapacağımı inanın bilmiyorum hocam.

2 sistem arasında kalmıştım şu an 4 sistem arasında kaldım. Önerileriniz teşekkür ederim fakat şu an ne yapmalıyım yani hiç bilemedim.

2. veya 4. sistemi alın. Ben olsam 2. yi alirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı