27" 1080p monitör alınır mı?

Bütçe
2250
24 inch olan 240 Hz monitörler TN panel ve ben o kadar para verip çamur gibi görüntü kalitesi istemiyorum 27 inch VA panel veya IPS panel 240 Hz bir monitör alacağım.

Merhaba, Gamepower GPR27C1MS144 27" 1ms 144Hz monitörü kullanıyorum söylenildiği gibi piksel saymıyorsunuz, gözünüz alıştığı zaman gayet güzel bir kullanımı oluyor almanızı tavsiye ederim.

Yani 27 inç 1080p için şunu söyleyebilirim. Evin de odanız küçük olsa ne olur daralırsınız. 27 İnç yani büyük ekran da geniş geniş ferah ferah takılıyorsunuz. Aslında 24 inç kullanmış birisi olarak 27 inçi daha çok begendim.

Görüş mesafeniz önemli. Piksel saymak için dibine girmeniz lazım. Ve yakın bakma sırasında göz bozukluğu baş ağrısı yüksek olacaktır.
Ben şu an 40” 1080p TV üzerinden kullanıyorum görüş mesafem yaklaşık 2-2.5 metre görüntü çiçek gibi. Az bir şey yaklaşırsam birincil olarak baş ağrısı başlıyor. Görüş mesafenizi ölçüp ona göre bir monitör alın. 27” 1080p alınır ama monitörle aranızda 80 cm civarı olmalı diye düşünüyorum.

Görüş mesafeniz önemli. Piksel saymak için dibine girmeniz lazım. Ve yakın bakma sırasında göz bozukluğu baş ağrısı yüksek olacaktır.
Ben şu an 40” 1080p TV üzerinden kullanıyorum görüş mesafem yaklaşık 2-2.5 metre görüntü çiçek gibi. Az bir şey yaklaşırsam birincil olarak baş ağrısı başlıyor. Görüş mesafenizi ölçüp ona göre bir monitör alın. 27” 1080p alınır ama monitörle aranızda 80 cm civarı olmalı diye düşünüyorum.

Hocam sizde bir şey var bence. Ben 55" 1080p TV var 2 metrede falan hala çiçek gibi. Bazen 1 metrede izliyorum
Sıkıntı olmuyor çünkü çok film izledim ben 1 metreden. Kulaklık takıyordum ev halkı duymasın diye o yüzden. Ama siz de baş ağrısı dönme falan yapıyorsa bir baktırın derim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı