27" 1080P monitör alınır mı?

Bütçe
4500TL-5500TL

valerion

Hectopat
Daha fazla  
Şu sıralar monitör bakıyorum aklımda 27" IPS 1080P monitörler vardı ama pikseller rahatsız ediyor diyenleri gördüm. Belli bir uzaklıktan baktığın zaman sorun olmuyor diyenleri gördüm. Ben miyopum uzağı bulanık görüyorum bu yüzden çok uzaktan bakma gibi bir şansım olmaz. Tavsiye almak istiyorum 24" 1080P mi tercih etmeliyim?

Çok pahalı. Bunu almak hem özellik hem fiyat bakımından daha mantıklı olur gibi.

Şu sıralar monitör bakıyorum aklımda 27" IPS 1080p monitörler vardı ama pikseller rahatsız ediyor diyenleri gördüm. Belli bir uzaklıktan baktığın zaman sorun olmuyor diyenleri gördüm. Ben miyopum uzağı bulanık görüyorum bu yüzden çok uzaktan bakma gibi bir şansım olmaz. Tavsiye almak istiyorum 24" 1080p mi tercih etmeliyim?

Bende ViewSonic'in XG2705 modeli var 27" IPS ve 1080p aslında tamamen sana kalmış masan uzun ise uzağa koyarsan piksel farkı falan yok ama yakından oynayacaksan rekabetçi oyunlar oynarken birazcık göz yoruyor yani hem hikaye hem FPS her türlü oyun oynarım, dizi film izlerim internette takılırm monitörü koyacak yerim de rahat diyorsan 27" 1080p de daha iyi keyif alırsın. Ama sadece rekabetçi oyunlar oynayacaksan Valorant CS:GO gibi 24" monitör gözünü yormaz.

27 inç 1080 P kullanıcısıyım. Pikselleşme oyundan oyuna olabiliyor. Mesela SoTR'de pikselleşme sıfırken Far Cry New Dawn'da oyunu sildirecek kadar vardı. Çok uzaktan da bakmıyorum bu arada. Maks. 50 cm

Şu sıralar monitör bakıyorum aklımda 27" IPS 1080p monitörler vardı ama pikseller rahatsız ediyor diyenleri gördüm. Belli bir uzaklıktan baktığın zaman sorun olmuyor diyenleri gördüm. Ben miyopum uzağı bulanık görüyorum bu yüzden çok uzaktan bakma gibi bir şansım olmaz. Tavsiye almak istiyorum 24" 1080p mi tercih etmeliyim?

Ben 27 inç kullanıyorum önceden 24 inç kullanıyordum pek fazla fark olmadı Valorant ve CS:GO'da ama dikkatli alın hocam ghosting yaygın oluyor 27 inç monitörlerde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı