27" 1080P monitör alınır mı?

Bütçe
4500TL-5500TL
Çok pahalı. Bunu almak hem özellik hem fiyat bakımından daha mantıklı olur gibi.

Bende bu DELL ile AOC arasındaydım zaten ya. AOC daha iyi diyorsanız 27" almaya karar verirsem bunu tercih ederim.

Bende ViewSonic'in XG2705 modeli var 27" IPS ve 1080p aslında tamamen sana kalmış masan uzun ise uzağa koyarsan piksel farkı falan yok ama yakından oynayacaksan rekabetçi oyunlar oynarken birazcık göz yoruyor yani hem hikaye hem FPS her türlü oyun oynarım, dizi film izlerim internette takılırm monitörü koyacak yerim de rahat diyorsan 27" 1080p de daha iyi keyif alırsın. Ama sadece rekabetçi oyunlar oynayacaksan Valorant CS:GO gibi 24" monitör gözünü yormaz.
Masam rahat. Rekabetçi oyunlar elbette oynuyorum ama daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum oyun kütüphanelerim oldukça kalabalık sık sık dizi film de izlerim.

Bende bu DELL ile AOC arasındaydım zaten ya. AOC daha iyi diyorsanız 27" almaya karar verirsem bunu tercih ederim.

Masam rahat. Rekabetçi oyunlar elbette oynuyorum ama daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum oyun kütüphanelerim oldukça kalabalık sık sık dizi film de izlerim.
O zmn 27 inç öneririm

Arada çok fark olmuyor hocam 24" yakın olsun yeterlidir e-sporcu değil sonuçta. Herkes 24" tavsiye etmiş ama 27" hikayeli oyunlarda hem daha rahat hem de rekabetçide sorun çıkartmaz ama arada ciddi bir fiyat farkı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı