enes.ocakci
Hectopat
Arkadaşlar merhaba, 27" 2K IPS panel monitör önerir misiniz? Bütçem 9-10k arası.
Teşekkürler hocam@enes.ocakci MSI G272QPF 27 1ms 170Hz WQHD Gsync IPS Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol şuanda indirimde.Ben de çok anlamıyorum monitörden fakat 4-5 gündür araştırıyorum. sitedeki arkadaşların sayesinde de güzel alternatifler oluşturdum.
![]()
MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF-QD 27'' 1 ms WQHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.166,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkürler hocam.
G272qpf modeli ile arasındaki fark nedir acaba?
@Saint LuciaTeşekkürler hocam
G272QPF modeli ile arasındaki fark nedir acaba?
G272QPF modeli ile arasındaki fark nedir acaba?
Renk uzayı daha geniş. En basit deyimi bu. Quantum Dot teknolojisi çok uzun bir konudur burada anlatmaya kelime yetmez. Fakat söylemeden geçmek istemiyorum, bu QD modelinin kullanıcılar tarafından beğenilmeme durumu var. Alan 10 kişiden 5'i memnun 5'i değil. Bunun yerine Dell'i öneriyorum.
![]()
Dell G2724D Monitör
Dell G2724D Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
MSI G272QPF 27 1ms 170Hz WQHD Gsync IPS Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol Hocam şu model nasıl bunun fiyatı diğer modellere göre daha uygun geldi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.