2K 27" IPS monitör önerisi

Evet bende ikisi arasında çok kaldım.

Hocam satın aldım fakat arkadaşlarım rekabetçi oyunlarda IPS ile daha iyi oynardın keşke IPS alsaydın falan dediler sizce doğru bir karar mı verdim.

Rekabetci oyunlarda renk değil Hz ve ghosting önemli o yüzden gayet doğru bir tercih yapmışsın.

Renk gamutu ve siyahları iyi zaten.
Eki Görüntüle 2532535

Videodan kaynaklı bulanık gözüküyor.
Eki Görüntüle 2532537
Eki Görüntüle 2532538

Bu ayarlar stok ayarlar mı? Hatalı üretimden dolayı iade ettim yenisini sipariş vereceğim fakat görüntü bende bu şekilde görünmüyor nedense. Ayarlarınızı paylaşma şansınız var mı?

Profesyonel incelemeciden aldım, G65B bende yok.
Hocam sizce 7K civarına alınabilecek ofis, web, oyun amaçlı kullanma amaçlı alınabilecek en iyi monitör nedir? Bir arkadaş bana sordu. Başta bütçesi 5-6K'ydı ancak biraz değecekse bütçeyi arttırırım dedi. Ben benzer amaçlarla ViewSonic VX2780J almıştım, memnunum. Ama 7750 TL'ye alınır mı emin değilim. IPS alsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

ViewSonic VX2780 bu fiyata alınır mı? Bu bütçede ne önerirsiniz? Biraz daha üstüne koyabiliyorsa şunu almak 7K'daki monitörlere göre çok fark eder dediğiniz bir model var mı?

Hocam sizce 7K civarına alınabilecek ofis, web, oyun amaçlı kullanma amaçlı alınabilecek en iyi monitör nedir? Bir arkadaş bana sordu. Başta bütçesi 5-6k'ydı ancak biraz değecekse bütçeyi arttırırım dedi. Ben benzer amaçlarla ViewSonic VX2780j almıştım, memnunum. Ama 7750 TL'ye alınır mı? Emin değilim. IPS alsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

ViewSonic VX2780 bu fiyata alınır mı? Bu bütçede ne önerirsiniz? Biraz daha üstüne koyabiliyorsa şunu almak 7K'daki monitörlere göre çok fark eder dediğiniz bir model var mı?

VX2780'nin renk gamutu yüksek, kontrast oranı vasat, parlaklık yüksek ve hatrı sayılır düzeyde ghosting var. En yavaş İPS monitörlerden birisi. R27QE, G274QPF E2, Q27G4XF vb modelleri almaya çalışın.

Monitör size ulaştı mı? Ulaştıysa memnun musunuz ilk bakış olarak?

Henüz daha kargoya verilmedi bekliyorum.

VX2780'nin renk gamutu yüksek, kontrast oranı vasat, parlaklık yüksek ve hatrı sayılır düzeyde ghosting var. En yavaş IPS monitörlerden birisi. R27QE, G274QPF e2, Q27g4XF vb modelleri almaya çalışın.

Hocam sipariş vereli 2 gün oldu (G65B) ama hala kararsızım IPS mı alsaydım acaba diye aydınlatın biraz bilginiz varsa.

Henüz daha kargoya verilmedi bekliyorum.

Hocam sipariş vereli 2 gün oldu (G65B) ama hala kararsızım IPS mı alsaydım acaba diye aydınlatın biraz bilginiz varsa.
Hayırlı oldun, gayet güzel bir model.

G65B modelini sipariş verdim, elime ulaştı fakat ölü piksel çıktığı için iadesini yaptım. Akıllı TV muhabbeti falan beni çok cezbetti lakin kullandığım masa için biraz fazla büyüktü. Şansımı G274QPF E2'den kullanacağım sanırım.

VX2780'nin renk gamutu yüksek, kontrast oranı vasat, parlaklık yüksek ve hatrı sayılır düzeyde ghosting var. En yavaş İPS monitörlerden birisi. R27QE, G274QPF E2, Q27G4XF vb modelleri almaya çalışın.
Hocam 8K'ya Gigabyte 31.5" GS32Q alınır mı? Yoksa bütçeyi 9K'ya çıkarıp bu 3 modele mi bakmak gerekir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı