2K 27" IPS monitör önerisi

Veya bütçeyi zorlayıp dediğim modellerden birini alın. Msi ve lenovo>aoc ama bilgin olsun.
Hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Arkadaşa dedim bunu. Neden iyi değil mi son 30 günün en düşük fiyatı, büyük ekranı var. O bütçelere çıkmaya gerek var mı dedi. Siz neden öyle düşünüyorsunuz, bu Gigabyte'ı almak mantıksız bir hamle mi olur? Arkadaş fiyat bandındaki monitörlere göre büyük ekranı olduğundan Gigabyte'ı almaya çok istekli ama yanlış yapmış olacaksa sebebini söylerek uyarayım diye soruyorum.

Hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Arkadaşa dedim bunu. Neden iyi değil mi son 30 günün en düşük fiyatı, büyük ekranı var. O bütçelere çıkmaya gerek var mı dedi. Siz neden öyle düşünüyorsunuz, bu Gigabyte'ı almak mantıksız bir hamle mi olur? Arkadaş fiyat bandındaki monitörlere göre büyük ekranı olduğundan Gigabyte'ı almaya çok istekli ama yanlış yapmış olacaksa sebebini söylerek uyarayım diye soruyorum.
Büyük ekran modellere bu fiyat bazında bakmadım. Renk gamutunda bariz zayıflık var fakat kontrast oranı ve büyük ekran olmasıyla öne çıkıyor. Sdr içerik için renkleri idare eder. 27inç versiyonlar genel olarak daha iyi bundan. Lenovo aynı kontrast oranını sağlıyor hemde daha iyi renk gamutuna sahip. Bu yüzden daha mantıklı bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı