27" 2K monitör tavsiyesi

Bütçe
13000

Attiginiz modelin renk gamutu testi vs yok varsada sRGB modu ile test edilmis. Almak biraz kumar kotu bir paneli yuksek ihtumal yoktur. Attigim model garantiya gecmek istiyorsan alinir. Curved sana uygunsa kesinlikle buna bak.

2 yıla yakın süredir kullanıyorum bir problemle karşılaşmadım performansı iyi hafif ghosting var sadece pivot ayağı 170 hz yenileme ve 1 ms gecikmesi var

2 yıla yakın süredir kullanıyorum bir problemle karşılaşmadım performansı iyi hafif ghosting var sadece pivot ayağı 170 hz yenileme ve 1 ms gecikmesi var

Haddinden fazla fiyatta, daha iyileri var aynı butcede.

Attiginiz modelin renk gamutu testi vs yok varsa da sRGB modu ile test edilmis. Almak biraz kumar kotu bir paneli yuksek ihtumal yoktur. Attigim model garantiya gecmek istiyorsan alinir. Curved sana uygunsa kesinlikle buna bak.

Hocam panel IPS olursa daha iyi olur ilk attığınız iyi geldi ancak fiyatına değer mi bilmiyorum.

Hocam panel IPS olursa daha iyi olur ilk attığınız iyi geldi ancak fiyatına değer mi bilmiyorum.

Değecektir mukemmel monitor.

Fazlaca FPS oyunu oynamiyorsan ama G65B daha iyi bir monitor. Daha iyi renkler verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı