27-30 bin TL arası monitör dahil sistem önerisi

aliooo

Megapat
Daha fazla  
Bütçem başlıktaki gibi 27-30K arası, monitör dahil, güncel oyunları oynayabileceğim ve beni 3-4 sene idare edecek bir masaüstü bilgisayar arayışındayım. Oynamak istediğim oyunlar genellikle hikayeli oyunlar, online olarak çok fazla oynamıyorum oynasam da zaten çok sistem gerektiren oyunlar olmuyor. Toplama veya hazır sistem hangisi daha mantıklı oluyorsa öneriniz var mıdır acaba? Teşekkürler şimdiden.

Tam aynı konuyu açmak üzereydim. Bende sizin gibi hikayeli oyunlar oynuyorum. Rekabetçi oyunlar için 1080p ekranım, hikayeli oyunları için 4k ekranım var. 1080p de PUBG COD gibi oyunlarda ultra ayarlarda 180fps altına düşmeyecek, RDR2 gibi oyunlarda ise 4k da 60-75 FPS in altına düşmeyecek bir sistem işimi görecek. AM5 sistemler daha ileriye dönük olacaktır fakat fiyat performans olarak pek iyi durumda değiller. İki yıldır kullandığım sistem 12100f ve a750 idi aslında memnundum ama yükseltmek istedim. Şu an 12400f b580 veya 5600 9060xt birisi işimizi görebilir belki.

Hocam intel ekran kartına genelde bir önyargı var anladığım kadarıyla işte driver desteği vs konularda. Bu fiyat bandında alacağımız NVDIA kartlarda 8gb oluyor, 4k'da sıkıntı yaratıyor sanırım. Çok bir bilgim yok bu konularda fakat genel bi forumu okuduğumda bunları gördüm daha çok.

Ben sanırım 12400f b580 alacağım. Aynı fiyat aralığındaki amd veya nvidia sistemler kayda değer seviyede daha düşük performans gösteriyor. Zaten eski sistemimde 12100f ve a750 idi çok sorun yaşamamıştım.

Anladım hocam peki alacağınız sistem hazır mı yoksa toplayacak mısınız? Dediğim gibi bu işlerden çok anlamıyorum da alacağınız sistemi paylaşabilir misiniz acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı