27 dolara oyun önerisi

Hocam hayatta kalma zombi teması projeckt zomboid inanılmaz gerçekçi ve detaylı bir oyundur başta bune çok garip vs diyebilirsiniz ama inanılmaz sarıyor.
Hocam sarmış olabilir ya çok kararsız kaldım.

Baldur's Gate 3 veya Kingdom Come: Deliverance II şans verilebilir bence öneriyorum.
Hocam KCD2 baya öneriliyor. Adamlar yapmış galiba.

Son düzenleme:
Hocam sarmış olabilir ya çok kararsız kaldım.

Hocam KCD2 baya öneriliyor. Adamlar yapmış galiba.
Hocam, KCD2 hakkında herkes çok olumlu yorum yapıyor. Hikayesi ve detaylı dünyası övgü almış, dövüş sistemi ve Orta Çağ atmosferi de çok beğenilmiş. İnsanlar saatlerce kendilerini kaptırabileceğini söylüyor. Bence bir bak.

Hocam, KCD2 hakkında herkes çok olumlu yorum yapıyor. Hikayesi ve detaylı dünyası övgü almış, dövüş sistemi ve Orta Çağ atmosferi de çok beğenilmiş. İnsanlar saatlerce kendilerini kaptırabileceğini söylüyor. Bence bir bak.

Sonraki indirimde onu almayı düşünüyorum. Şu an Baldur's Gate 3 ile Ready or Not arasında kaldım.

Sonraki indirimde onu almayı düşünüyorum. Şu an Baldur's Gate 3 ile Ready or Not arasında kaldım.
Baldur’s Gate 3 ile Ready or Not tamamen farklı türlerde oyunlar, bu yüzden neye ağırlık vermek istediğine göre tercih değişir. Hikâye ve uzun oynanış tecrübesi istiyorsan çoğu kişi Baldur’s Gate 3 der.

Baldur's Gate 3 ile Ready or Not tamamen farklı türlerde oyunlar, bu yüzden neye ağırlık vermek istediğine göre tercih değişir. Hikâye ve uzun oynanış tecrübesi istiyorsan çoğu kişi Baldur's Gate 3 der.

Hogwars legacy de var hocam. Hikaye olarak onu oynarım diye düşünüyorum. Ready or Not sarar gibime geliyor.

Baldur's Gate 3 ile Ready or Not tamamen farklı türlerde oyunlar, bu yüzden neye ağırlık vermek istediğine göre tercih değişir. Hikâye ve uzun oynanış tecrübesi istiyorsan çoğu kişi Baldur's Gate 3 der.

Hocam Ready or Not alanlar da tek oynuyor. Online hali yok mu anlamadım. Botlarla da sarmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı