27 inç monitör 2K mı 4K mı?

Bütçe
5-10k

Svarook

Hectopat
Merhaba,
27 inch bir monitör almayı düşünüyorum fakat çözünürlük kısmında karar veremiyorum. 4K aklıma çok yatmıyor yani 27 inch gibi bir boyut için biraz yüksek bir çözünürlük olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle eğer varsa tecrübelerinize dayanarak 27 inch 2K ve eğer mantıklıysa 4K 144Hz üzeri monitör önerilerinize talibim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

Kullanacağın ekran kartı ve oynayacağın oyunlar sana doğru cevabı verecektir, ben yarın alacak olsam 2K alırım çünkü gözlerim düşük FPS'i sevmiyor. 100 FPS altı kasıyor benim için.

Hocam 2K 4K ekranla FPS'in oyun oynarken kasmanın ne alakası var?

Merhaba,
27 inch bir monitör almayı düşünüyorum fakat çözünürlük kısmında karar veremiyorum. 4K aklıma çok yatmıyor yani 27 inch gibi bir boyut için biraz yüksek bir çözünürlük olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle eğer varsa tecrübelerinize dayanarak 27 inch 2K ve eğer mantıklıysa 4K 144Hz üzeri monitör önerilerinize talibim. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

27 inch için 2K en idealidir hocam. 27 üstü için pixelleşme sorunu yaşanmaması için 4K tercih ediliyor zaten genelde. O yüzden gönül rahatlığıyla 2K al keyfine bak.

Hocam 2K 4K ekranla FPS'in oyun oynarken kasmanın ne alakası var?

27 inch için 2K en idealidir hocam. 27 üstü için pixelleşme sorunu yaşanmaması için 4K tercih ediliyor zaten genelde. O yüzden gönül rahatlığıyla 2K al keyfine bak.
4K 'da aynı ayarlarla oynarsan daha az FPS alırsın.

2k 144-165hz ips panel almak daha mantıklı bence hem hikaye tabanlı hemde fps oyunlar için iş görür, iki tarafında gönlü olsun 😁. 4K monitörlerde yüksek hz olanlar komple bir sistem fiyatında...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı