27 inch 2K IPS monitör önerisi

codestek

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Bu hafta Monster'ın Aryond 32" olan monitörünü almıştım fakat VA panel olmasından kaynaklı ghosting sorunu ile karşılaştım. İade ettim. IPS ekran almayı düşünüyorum umarım böyle bir sorunla karşılaşmam. 27" 2K IPS panel monitör önerileriniz var mı hangi marka baş ağrıtmaz?

Arkadaşlar selam. Bu hafta Monster'ın Aryond 32" olan monitörünü almıştım fakat VA panel olmasından kaynaklı ghosting sorunu ile karşılaştım. İade ettim. IPS ekran almayı düşünüyorum umarım böyle bir sorunla karşılaşmam. 27" 2K IPS panel monitör önerileriniz var mı hangi marka baş ağrıtmaz?
Bütçe ne kadar ?

S2721DGFA çok başarılı bir model, ama satıcısını bilmiyorum.

Alternatif olarak ASUS'un VG27AQ modelleri var. Birinde pivot var birinde pivot yok hangisi hatırlamıyorum. Araştırıp bakabilirsin onlara da.

Bu bütçede ki elle tutulur monitörler belli.
Dell stokta yoktu. Betaplus nereden getirdi bilmiyorum ama el mahkum. Fakat monitör F/P.
Cooler Master ise hoş bir monitör. Fakat henüz kullanıcısı çoğalmadı bazı belirsizlikler mevcut. Faka iyi ürün iyi marka.
Hocam bu Dell'i şimdi hemen alsam mı? Yoksa 25'ini beklesem mi diye düşünüyorum.

Bu bütçede ki elle tutulur monitörler belli.
Dell stokta yoktu. Betaplus nereden getirdi bilmiyorum ama el mahkum. Fakat monitör F/P.
Cooler Master ise hoş bir monitör. Fakat henüz kullanıcısı çoğalmadı bazı belirsizlikler mevcut. Faka iyi ürün iyi marka.
Betaplus sanırım Gaming.gen.tr'nin diğer satış platformlarındaki ismi.

Bu monitörü ilk defa İtopya dışında bir yerde görüyorum. Gaming.gen.tr'ye de gelmiş.
Konuyu açan arkadaş bunu alabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı