2K 27 inch IPS monitör önerisi

Bütçe
5.000-15.000

Bu monitör işinizi görür diye düşünüyorum. 2 monitör kullanmak istiyorsanız ikinci monitör olarak 1080p 60-75 hz bir monitör almanızı öneririm, hem ekstra para harcanmamış olur hem de oyun dışı işler için fazlasıyla yeterli.

Hocam aslında 2K ya da 8K - Full HD gözle görülür fark etmiyor sadece oyunda grafiği en sona çekerseniz fark ediyor o da da PC kalıdırırsa.

Bu monitör işinizi görür diye düşünüyorum. 2 monitör kullanmak istiyorsanız ikinci monitör olarak 1080p 60-75 hz bir monitör almanızı öneririm, hem ekstra para harcanmamış olur hem de oyun dışı işler için fazlasıyla yeterli.
Bu monitör ne böyle. 2024te hala 250cd/m2 ve 6bit+ frc monitör mü varmış. Daha kaliteli monitör arıyorum. İş görmelik değil ömürlük arıyorum.

Ekran kartım RTX 4070 Super 2K IPS monitör arıyorum. Aklımda ASUS'un fotoğraftaki modeli var ama 260Hz gereksiz yine de opsiyonel önerilerinize açığım.

Bu iki attığımdan birini al.

Hocam aslında 2K ya da 8K - Full HD gözle görülür fark etmiyor sadece oyunda grafiği en sona çekerseniz fark ediyor o da da PC kalıdırırsa.
Senin ve arkadaşın önerdiği MSİ monitör güzel gibi. 1080P den 2K ya oyun resmen çok değişiyor. 2K arıyorum çünkü sistemim 1080P de darboğaz yiyor. 14400F+4070S tam 2K için.

Bende 8K ekran var çok fazla oyunda test etmedim ama Forza-Mortal Kombat- ınjuste- Tekken- Valorant çok fark yok aralarında film açınca hiç fark etmiyor.

Bu iki attığımdan birini al.
İkiside radarımdaydı. Aklımda 3 monitör vardı ve siz ikisini attınız. 😂

Bende 8K ekran var çok fazla oyunda test etmedim ama Forza-Mortal Kombat- ınjuste- Tekken- Valorant çok fark yok aralarında film açınca hiç fark etmiyor.
Valorant gibi oyunlardan hevesimi aldım. Prime dönemlerim bitti. Artık bende sizin gibi oyunlara başlayacağım. Farming simulator şu an garip bir şekilde aşırı sarıyor. Daha kaliteli ve doygun şekilde deneyimlemek isterdim.

Son düzenleme:
İkiside radarımdaydı. Aklımda 3 monitör vardı ve siz ikisini attınız. 😂

Valorant gibi oyunlardan hevesimi aldım. Prime dönemlerim bitti. Artık bende sizin gibi oyunlara başlayacağım. Farming simulator şu an garip bir şekilde aşırı sarıyor. Daha kaliteli ve doygun şekilde deneyimlemek isterdim.
Renk kalitesi olarak zaten 180hz olan modellerden çok daha iyi bu ikisi 240hz işin biraz kaymağı oluyor.

İkisi de radarımdaydı. Aklımda 3 monitör vardı ve siz ikisini attınız. 😂

Valorant gibi oyunlardan hevesimi aldım. Prime dönemlerim bitti. Artık bende sizin gibi oyunlara başlayacağım. Farming Simulator şu an garip bir şekilde aşırı sarıyor. Daha kaliteli ve doygun şekilde deneyimlemek isterdim.

Bir de beleşe gelince FM kalkamıyorum bende tüm tahıl depoları doldurdum.
Eğer artık o tarz oyunlar oynamayacaksan benim gibi al 1 tane büyük ekran boş ver 2K'yı yaslan arkana oyna.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı