27” Monitör çok mu büyük?

Hazır avmye gelmişken mağazada baktım 24” ve 27” monitörlere. Ama iki farklı 27” monitör bile birbirinden daha farklı boyutlardaydı. 24” için de aynı şey geçerli. Bir tanesi uygunken bir diğeri küçük geldi. BF’yi bekliyeceğim zaten. 27” çok çok uyguna gelmezse 24” almayı düşünüyorum. Biraz da aradaki fiyat farkına bağlı olucak yani. Ama genel itibariyle ikisi de kullanışlı boyutlar bence. 27” özellikle filmlerde çok zevk verebilir.🙂
AVM'lerde onların küçük göründüklerine bakma :D Kocaman alanda 200cm'lik televizyonlar bile küçük görünüyor. Eve getirip kurunca maşallah kocamanmış dedirtiyo insana.

Mesela benim gibi tasarım ve render işleri ile uğraşıyorsanız büyük ekran çok hoş oluyor. Insan zevk alıyor çalışırken. 27 inç ile 24 arasında cok fark yok yaklaşık 8 cm falan. Ama yine de büyük epey. 24 yeterli bütçeyi zorlamadan 24 alın.

24 bence yeterli daha üstüne çıkacaksanız monitörden 1 metre uzak olmalısınız göz sağlığınız açısından önemli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı