Yapacağınız işe, masaya olan konumunuza, masanın derinliğine göre değişir. Masamda kardeşime ait 32 inç bir ekran var ancak çok yakın olduğu için onu kullanamıyorum. İdeal oturma pozisyonunuzda monitörün tamamını görebilmelisiniz.
Sadece oyun için gereksiz olabilir. Ancak aynı anda birçok program kullanan kişiler için gerekli. Mesela sağda Premiere açık olsun. Solda da Audacity açarsınız. Rahatça ikisini de idare edebilirsiniz.Kardeşim 27 " gereksiz büyük.
En ideali 24" ben daha yeni aldım AOC marka tavsiye ederim .
İlk aldığımda bu bile büyük geldi ama alıştım .
Görüntü Muazzam.
Sadece oyun için gereksiz olabilir. Ancak aynı anda birçok program kullanan kişiler için gerekli. Mesela sağda Premiere açık olsun. Solda da Audacity açarsınız. Rahatça ikisini de idare edebilirsiniz.
Katılıyorum. Mesela geçen gün arkadaşımın 27 inç monitörünü denedim. Bir CS:GO girelim dedik. O kadar zorlandım ki. 24'e alışmışım gözüm direk ona göre hareket ediyor. Mesela haritaya bakayım derken saçma sapan bir yere bakıyordum [emoji1]Büyük veya küçük diye bir şey yok. Sen neye alışkınsan o senin için ideali. Mesela ben 27 inch boyut kullanıyorum ve ona alışkınım. 24 inch bir monitör deneyince adeta tüplü 37 ekran televizyon görmüş gibi oluyorum. Aynı şekilde 24'e alışkın birisi de 27 inch boyuta alışması gerekir ilk önce. Mağazada deneme fikrine gelirsek o biraz yanıltıcı olabilir. Çünkü mağaza büyük bir yer ve evinizdeki gibi karşısına oturup deneme imkanı her mağazada olmuyor. Ayrıca mağazalarda zaten hazırlanmış video oynadığı için renk parlaklık gibi konularda sağlıklı değil. Benim için ideali 27 inch monitördür. Kişisel bir durum yani bu biraz.
Yani diyebiliriz ki :
Tamamen tercih meselesi ...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.