27" monitör önerisi


Sana zahmet bir de şu monitöru inceler misin? IPS panelin bu fiyata öncelik olduğunu anladım ama bayağı araştırdım ve Gigabyte'nin VA paneli iyi diyorlar.

Hiç kimse monitörlerin nasıl oldugunu kendisi bilemez. Rtings ve pcmonitors.info gibi sitelerden sana bakıp söylerler. Arkadaştan beklentin yanlış anlaşılmasın fazla büyük olmasın. Elimizde monitör test etme aletleri yok, olsa bile her monitör yok dostum. LG 27GN750-B monitör ile G27fc karşılaştırırsak milisaniye kalitesi olarak LG ezer geçer, hem 240 Hz. CS:GO gibi oyunlar için iyi olur. Görüntü kalitesi bakımından yan yana görmek lazım. LG'ye ben kefilim. Gigabyte DCI P3 90 ve sRGB 120 olması iyi bir şey ama bunun yanında 250 cd/m2 parlaklık var LG 400 cd/m2 parlaklıga sahip.

Özetlemem gerekirse tepki süresi olarka LG ezer geçer, Gigabyte olanın response time degerini bile bilmiyoruz ghosting çok olabilir. 1-0 LG. Görüntü kalitesi olarak LG belki bir tık geride gibi görünsede kagıt üstünde öyle. Gigabyte monitör kötü çıkabilir. Görüntü kalitesi olarak berabere diyebilirim. 2-1 Tek eksik Curved, 2-2 oldu. Curved ekranlarda ışık sızması fazla oluyor. LG 3-2 GİGABYTE :) LG monitörün parlaklık seviyesi daha iyi LG maçı 4-2 kazanıyor. :)

Şakayla karışık bir yana, GİGABYTE monitörün detaylı incelemesini görmek lazım görmeden alınmaz.
 
Son düzenleme:
Hiç kimse monitörlerin nasıl oldugunu kendisi bilemez. Rtings ve pcmonitörs. İnfo gibi sitelerden sana bakıp söylerler. Arkadaştan beklentin yanlış anlaşılmasın fazla büyük olmasın. Elimizde monitör test etme aletleri yok, olsa bile her monitör yok dostum. LG 27GN750-B monitör ile G27fc karşılaştırırsak milisaniye kalitesi olarak LG ezer geçer, hem 240 Hz. CS:GO gibi oyunlar için iyi olur. Görüntü kalitesi bakımından yan yana görmek lazım. LG'ye ben kefilim. Gigabyte DCI P3 90 ve sRGB 120 olması iyi bir şey ama bunun yanında 250 cd/m2 parlaklık var LG 400 cd/m2 parlaklıga sahip.

Özetlemem gerekirse tepki süresi olarka LG ezer geçer, Gigabyte olanın response time degerini bile bilmiyoruz ghosting çok olabilir. 1-0 LG. Görüntü kalitesi olarak LG belki bir tık geride gibi görünsede kagıt üstünde öyle. Gigabyte monitör kötü çıkabilir. Görüntü kalitesi olarak berabere diyebilirim. 2-1 Tek eksik Curved, 2-2 oldu. Curved ekranlarda ışık sızması fazla oluyor. LG 3-2 Gigabyte :) LG monitörün parlaklık seviyesi daha iyi LG maçı 4-2 kazanıyor. :)

Şakayla karışık bir yana, Gigabyte monitörün detaylı incelemesini görmek lazım görmeden alınmaz.

Hocam Benim bütçem maksimum 2200dü 2400e çıkardım şuandada üstüne 200-300TL ekleyemem ki.
 
Hocam Benim bütçem maksimum 2200dü 2400e çıkardım şuandada üstüne 200-300TL ekleyemem ki.

Dell S2721HGF 27” 1ms 144Hz Adaptive-Sync VA Full HD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com

Ben bunu satın aldım. LG almaya bütçem yetiyor ama ergonomiden bahsetmiştim ayrı stand vs ugraşmamak için almadım. LG'nin yükseklik ayarı istedigim gibi olsaydı ben LG alacaktım. :) Kaderin cilvesi. Kargo daha gelmedi. Bu monitör gelince inceleme paylaşırım istersen bekle F/P monitöre benziyor kaliteli gibi. Hoşuna giderse bu monitörü alırsın.

Senin almak istedigin Gigabyte monitör de güzele benziyor ama dogru düzgün bir incelemesi yok. Dell markasına güvendigim için Dell monitör satın aldım. Tek bir ölü pixel'de dahi degişim yapıyorlar. 3 yıl garantisi var. İstersen şansını Gigabyte monitörden yana kullan. Bir dene derim. Aldıktan sonrada yardımcı oluruz.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar ürün hakkında detaylı tanıtım yaptım izlemek isteyen varsa (Gigabyte G27FC)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı