yolsuzyolcux
Decapat
Daha fazla
- Monitör
- Samsung oled g6 Ls27dg612suxuf
Selamlar,
Halihazırda LG GL2783A-B 2K 144 Hz IPS monitörünü kullanıyorum.
Genellikle günlük işler, oyun, Netflix ve araştırma yapıp kod yazma amaçlı kullanıyorum.
İkinci bir monitöre ihtiyacım var, OLED monitör alsam görüntü kalitesi olarak IPS monitörden ciddi bir farki olur mu?
27" düşündüğüm için 2K çözünürlük yeterli gibi, 4K ile farki göremem gibi geliyor ama 1080p düşünmüyorum.
Şu an baktığım monitörler;
www.epey.com
(Epey linkini telefondan attığım için link olarak gözükmezse kopyalamanizi rica ederim)
Dell Alienware AW2725DF.
Samsung OLED G6 LS27DG612suxuf.
Samsung OLED G6 LS27DG602suxuf.
Bütçem: 32K.
Sizce OLED ve IPS arasında ciddi fark olur mu? Ve ilettigim 3 monitörden hangisini tavsiye edersiniz?
OLED monitör alsam burn in sorunu olur mu sizce? Sabit görüntüde bıraktığım çok oluyor garantiye girer mi bilemedim.
Bunlarin disinda monitör tavsiyesine de açığım.
Bu 3 monitör arasindaki fiyat farki önemli değil daha kaliteli olani bulmaya çalışıyorum.
Halihazırda LG GL2783A-B 2K 144 Hz IPS monitörünü kullanıyorum.
Genellikle günlük işler, oyun, Netflix ve araştırma yapıp kod yazma amaçlı kullanıyorum.
İkinci bir monitöre ihtiyacım var, OLED monitör alsam görüntü kalitesi olarak IPS monitörden ciddi bir farki olur mu?
27" düşündüğüm için 2K çözünürlük yeterli gibi, 4K ile farki göremem gibi geliyor ama 1080p düşünmüyorum.
Şu an baktığım monitörler;
Samsung Odyssey OLED G6 27" LS27DG602SUXUF (S27DG602) - Dell Alienware AW2725DF - Samsung Odyssey OLED G6 27" LS27DG612SUXUF (S27DG612) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Odyssey OLED G6 27
Dell Alienware AW2725DF.
Samsung OLED G6 LS27DG612suxuf.
Samsung OLED G6 LS27DG602suxuf.
Bütçem: 32K.
Sizce OLED ve IPS arasında ciddi fark olur mu? Ve ilettigim 3 monitörden hangisini tavsiye edersiniz?
OLED monitör alsam burn in sorunu olur mu sizce? Sabit görüntüde bıraktığım çok oluyor garantiye girer mi bilemedim.
Bunlarin disinda monitör tavsiyesine de açığım.
Bu 3 monitör arasindaki fiyat farki önemli değil daha kaliteli olani bulmaya çalışıyorum.