27" pivot, IPS, 2K, monitör tavsiyesi

cagriaktas

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar.
27" pivot özelliğe sahip laptop HDMI çıkışından ( Ryzen 3550H, GTX 1650, 8 GB RAM ) genellikle video, fotoğraf düzenleme ve kod yazmak için bir monitör arayışına girdim.

Bütçem 0-4500 TL arası.

27" inç olmasını istiyorum fakat 24" de olur ama çok sıcak bakmıyorum 24" e. Birkaç model belirlemiştim fakat fiyatlar Nirvana oldu. Piksel saymak istemiyorum bundan dolayı 2K olayına daha yatkınım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün 27" 2k ve IPS monitörler 5000-5500 TL arası ya :/

Edit: Bende bu monitörden var hocam 2 tane kullanıyorum 1 tanesi sabit düz duruyor bir tanesi de kod vs yazmak için sol tarafında DİK şekilde duruyor yan dönebiliyor ekran pivot sayesinde. Çok kullanışlı yukarı aşağı felan yapabiliyorsunuz.

Edit: Bende bu monitörden var hocam 2 tane kullanıyorum 1 tanesi sabit düz duruyor bir tanesi de kod vs yazmak için sol tarafında DİK şekilde duruyor yan dönebiliyor ekran pivot sayesinde. Çok kullanışlı yukarı aşağı felan yapabiliyorsunuz.

Öncelikle teşekkür ederim. pivotu eleyince seçenek çoğalıyor fakat bana da pivot gerekli. pivotlar da dediğin gibi 5 ve üstü bilemiyorum ne olacak. birkaç ay once 3-4 bandına alınıyordu.
gönderdiğin model güzel fakat 5 pahalı geldi bana asusun bir modeli vardı almamak için direndim o fiyatlara çıkınca açıkcası asus almak isterim
5 bindi bu da yükselmiş.

o fiyatlara çıkınca açıkcası
1641389939148.png

:D

Monitör 2K zaten.
dikkatimden kaçmış :) bir miktar araştırayım o halde. eskiden bu kadar zor değildi monitör almak. trinitron sony kullanıyordum açıkcası çok da memnundum.
iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ?

Son düzenleme:
Fotoğraf ve video işleriyle de uğraştığın için ViewSonic daha ideal gibi duruyor. Renk aralığı daha geniş. Oyun oynamak istersen de yüksek Hz desteği var. Ben olsam onu seçerdim muhtemelen.

Fotoğraf ve video işleriyle de uğraştığın için ViewSonic daha ideal gibi duruyor. Renk aralığı daha geniş. Oyun oynamak istersen de yüksek Hz desteği var. Ben olsam onu seçerdim muhtemelen.
Teşekkür ederim . ya vesa uyumlu viewsonic pivot özelliği yok fakat bir aparat buldum . NB F80 17-27 " (veya 32") LCD LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü 2 - 6.5kg : Amazon.com.tr: Bilgisayar

nasıldır bu ?

yıllardır 60 hz ekranlarla oynuyorum oyun :) açıkcası akıcı oldugunda 60 kare olduğunda hoşuma gitti. fakat 1650 60 kare üstü konusunda zorlanır şeklinde düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00