Daha fazla
Arkadaşlar Selam, Elimde ki monitör Zowie BenQ XL2546K, bu iki monitörden birini almayı düşünüyorum;
Şimdi sizlere sormak istediğim 24"den 27" geçmek mantıklı mı hala çözünürlük olarak FPS oyunlarında 1728x1080p kullanıyorum monitörün içine çok fazla girmeden kullanıyorum. OLED'lerin Tepki süresi vb. CRT monitöre benzerliği ile övülüyor netliği vesaire.
Sistemsel problemim yok 15. nesil intel işlemcileri bekliyorum CAMM2 Ramler ile kullanacağım çıktığında. MSI 4070 Gaming X kartım var, 5000 serisinde upgrade ederim muhtemelen.
27" de düşük çözünürlükte pikselleşme yada kötü görüntü gibi sorunla karşılaşır mıyım ilk kullanım amacım FPS oyunları için, Sonra Hikayeli oyunlar ve iş için kullanacağım. Daha önce kullanıp da tecrübesi olan arkadaşlardan net yorumlar bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
@Saint Lucia @304191
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz
- Dell Alienware AW2725DF 27" 0.03 ms OLED 2K Pivot 360 Hz
Sistemsel problemim yok 15. nesil intel işlemcileri bekliyorum CAMM2 Ramler ile kullanacağım çıktığında. MSI 4070 Gaming X kartım var, 5000 serisinde upgrade ederim muhtemelen.
27" de düşük çözünürlükte pikselleşme yada kötü görüntü gibi sorunla karşılaşır mıyım ilk kullanım amacım FPS oyunları için, Sonra Hikayeli oyunlar ve iş için kullanacağım. Daha önce kullanıp da tecrübesi olan arkadaşlardan net yorumlar bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
@Saint Lucia @304191