27 Temmuz 2017 İstanbul Yağmuru

Saatler geçtikçe patır patır hadiseler dökülüyor AVM çatı çökmesi, çınar devrilmesi derken en son minare devrilmesi :eek: olmuş. H.A.A.R.P olabilir mi :confused: diye malum kişinin Twitter adresini takip ediyorum olaylar başkente intikal etmediğinden kendisi şimdilik sessiz. :D
 
Hasar kaydı tutacak mısın hocam?
:D
Ailem ; "Bir yerden çıkar" dese de ben hiç o kafada değilim. Halk olarak bu kadar kerizlendiğimiz, sömürüldüğümüz yeter. Şu yağmurun bereketi bir kere de bize vursun :)

Geçen yağmurda mutfağa sızma olmuştu onu bir usta çağırıp yaptırdık derken bu sefer daha beter oldu.
Anladığım kadarıyla bu sefer mutfağa yağmur değil, yağmura mutfak kaçmış :D
 
Yalnız alakası olabilir mi bilmiyorum ama geçen yağmurdan sonra egede deprem olmuştu. ''Acaba tekrar deprem gibi bir afet olabilir mi?'' diye düşünmüyor değil insan.
 
Mahallemde onca ağaç rüzgarın şiddetine dayanamayıp kırılmış hatta kökünden sökülen bile var. Çok sessiz canlılar ama benim içim çok cız etti. Koca çınar ağaçları bile zarar görmüş. Doğaya neden bu kadar zarar veriyoruz?

Özüme dönecek olursam Gebze'den İstanbula tam tamına 3.5 saatte geldim. Çıldırsam iyi kafa beyin hepsi yandı trafikte. Kuzu gibi oldum valla. Yapacak sinir de kalmadı düşünecek kafada. Allahtan binanın çatısına bir şey olmamış. Geçen kış normal yağmurda baya su basıyordu apartmanı. Bu sefer bir şey olsaydı eğer bir şey yapmayacağım canım tekrar tamir ettirecektik yine. Adı üstünde doğal afet.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı