Monitör alacağım fakat VA ve IPS panel arasında kaldım. Tercihim bu özelliklerde en uygun fiyatlı monitörü seçmek kısacası fiyat performans arıyorum. Şimdiden teşekkürler.
@Skyblues85 2000 TL'nin üzerine çıkmak istemiyordum fakat öyle bir şansım yok maalesef 2000 TL'nin üzerine çıkacağım aöa olabildiğince en düşük limit. Kaliteli üründe olabilen en düşük fiyatı arıyorum.
@Skyblues85 2000 TL'nin üzerine çıkmak istemiyordum fakat öyle bir şansım yok maalesef olabildiğince en düşük limit ama kaliteli üründe olabilen en düşük fiyatı arıyorum.
Acer XV272Pbmiiprzx 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
@Technolock Acer ile ilgili marka isminden ötürü tereddütüm vardı önerir misiniz almayı. Birde sistemimi 2k için kurdum o yüzden 2k monitör almak istiyorum @Skyblues85 AOC'u önerirmisiniz
@Technolock Acer ile ilgili marka isminden ötürü tereddütüm vardı önerir misiniz almayı. Birde sistemimi 2k için kurdum o yüzden 2k monitör almak istiyorum
O zaman bütçe belirtirseniz daha spesifik bir öneri olmuş olur. Yukarıda 2000TL ye kadar demişsiniz ama 2K için daha üzeri bir bütçe belirtmeniz lazım çıkabileceğiniz maksimum limit nedir?
@Technolock Orda şunu demek istedim o kadar çıkmak istemiyordum fakat 2k olmasını istediğim için çıkacağım tam olarak bir bütçem yok başlıktaki özelliklere sahip en iyi F/P ürününü arıyorum aynı zamanda en uygun fiyat olanı.