poe
Kilopat
- Monitör
- Asus TUF Gaming VG27AQZ
Arkadaşlar selam, gecenlerde RTX 3060 guzel bir hazir sistem satin aldim. Yani 10 yil sonra guzel bir PC satin alabildim. Yanina da 27 inc 2K monitor aldim. Monitorde gayet guzel ASUS TUF Gaming VG27AQZ.
Bu zamana kadar oyle 21 inc ustu ve 60 Hz uzeri bir monitor kullanmadim.
Sorunum sudur ki monitorle aramdaki mesafeyi 80 cm'ye cikardim yine de gozlerimi cok fazla yordu. Alisamadigimdan mi kaynaklanmakta yoksa ilk zamanlar hep boyle yormus mudur?
Mavi isik filtesini ust seviyeye cektim. Parlakligida kistim. Zaten bu model bircok ozellige de sahip.
İyide para verdigim bu monitorun beni uzmesini de istemiyorum açıkçası.
Simdilik evedeki yemek masasini kullanıyorum uzunlamasina o sayede monitoru kendimden uzaklastirabiliyorum internette PC masasi bakiyorum hep 60 cm'lik bir tane 80 cm'lik buldum.
Varsa tecrubeleri olan veya tavsiyesi olan dinlemek isterim.
Bu arada mavi isik gozlugu kulllananlar var mi memnunlar mi?
Bu zamana kadar oyle 21 inc ustu ve 60 Hz uzeri bir monitor kullanmadim.
Sorunum sudur ki monitorle aramdaki mesafeyi 80 cm'ye cikardim yine de gozlerimi cok fazla yordu. Alisamadigimdan mi kaynaklanmakta yoksa ilk zamanlar hep boyle yormus mudur?
Mavi isik filtesini ust seviyeye cektim. Parlakligida kistim. Zaten bu model bircok ozellige de sahip.
İyide para verdigim bu monitorun beni uzmesini de istemiyorum açıkçası.
Simdilik evedeki yemek masasini kullanıyorum uzunlamasina o sayede monitoru kendimden uzaklastirabiliyorum internette PC masasi bakiyorum hep 60 cm'lik bir tane 80 cm'lik buldum.
Varsa tecrubeleri olan veya tavsiyesi olan dinlemek isterim.
Bu arada mavi isik gozlugu kulllananlar var mi memnunlar mi?
Son düzenleyen: Moderatör: