27" VG27AQZ monitöre alışamamak

Renk tonu, f.lux, sıcak ekran vb. şeyler hikaye dostum. O kadar para verdikten sonra renklerle oynamanın bir anlamı yok.

IPS panelde 165hz sağlamanın tek yolu şuan için Nano IPS. Bu panel türü ise yabancı forumlarda açılan konulardan anladığım kadarıyla göz yorgunluğuna neden oluyor. "Nano IPS eye strain" olarak aratırsan aynı sorunları yaşayan yüzlerce kullanıcı görebilirsin.

Laptoptan geçmişsin anladığım kadarıyla. Bende de aynı durum olmuştu. Bir süre sonra alışılıyor.

Evet hocam en son esimin 14 inc 60 Hz laptopunda ufak tefek oyunlar bir de CS:GO atiyordum ara sira :)

Renk tonu, F. Lux, sıcak ekran vb. şeyler hikaye dostum. O kadar para verdikten sonra renklerle oynamanın bir anlamı yok.

IPS panelde 165Hz sağlamanın tek yolu şu an için nano IPS. Bu panel türü ise yabancı forumlarda açılan konulardan anladığım kadarıyla göz yorgunluğuna neden oluyor. "nano IPS eye strain" olarak aratırsan aynı sorunları yaşayan yüzlerce kullanıcı görebilirsin.

Aynen üstat. Verdigin paranin karsiligini almak istiyor insan. Demek ki yalnız degilmisim yoksa moralimi bozacakti bu durum. Esimi zor ikna ettim zaten 2K oyun deneyimi icin :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı