2700 TL Telefon Önerisi

Rhavenix

Hectopat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
73
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir telefon almayı düşünüyorum 0-2700 arası bir bütçeye sahibim şu an ve alacağım telefon konusunda kararsız kaldım. :/ Sizlerin de yardımızya güzel bir telefon düşünüyorum. Sizce ne almalıyım?
NOT: Huawei Y9 2019 almayı düşünüyordum o telefonun da işletim sistemi değişecek falan olayı var o yüzden o konuda da kararsızım.
 
Huawei işletim sistemi değişme, Android gitme, Google uygulamarı silinecek vb. şeyler yok ama telefon fiyatını hak etmiyor önermiyorum.

Benim önerim biraz bütçeyi artırıp Türkiye garantili Xiaomi Mi 9T veya artıramazsanız ithalatçı garantili Xiaomi Mi 9T öneririm.
 
Garantiye önem vermez iseniz malum yollar ile kayıt edilmiş Xiaomi Mi 9T Pro tavsiye ederim. aşağı yukarı 2700 TL civarındaydı en son fiyatı. Garantili ve yurtiçi kayıtlı almaya kalktığınız da bu fiyatlara ancak mi 9t gibi kırpılmış modeller bulabilirsiniz ki şahsen bu fiyat bandında kırpılmış cihaz tavsiye etmem
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı