2700 TL Telefon Önerisi

MehmetSrtkya

Kilopat
Katılım
5 Haziran 2016
Mesajlar
255
Yer
Manisa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilişim Teknoloji Alanı
İyi forumlar, belirttiğim fiyat civarında telefon arıyorum. Telefonu elimden düşürmeyen biriyim. İnstagram, YouTube, Netflix gibi uygulamaları ve PUBG Mobile, COD, Futbol, oyunları kullanıyorum. Kamera olmasa da olur. En başta SD Kart girişi olsun istiyorum fakat Mi 9T'de bulunmuyor. Ekranı'da istediğim gibi ekrana fırlamış kamera'da yok, tek eksiği SD kart onun dışında anında alırım dediğim telefondur kendisi. Şu sıralar popüler olan Redmi Note 8 Pro da kızıl ötesi dahil her istediğim özellik var. MediaTek ısınır sözleri de uçuşuyor karar veremedim. Yardımcı olur musunuz sorularıma?
 
Bu bütçede en mantıklı iki model Xiaomi Redmi Note 8 Pro ve Xiaomi Mi 9T.

Telefonun ekranı ile aynı formatta olan içerikler az büyüttüğünüz zaman içerikten kaybedersiniz o yüzden benim için çentik önemli değil o yüzden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Hediye kampanyası bitmeseydi m30s'i önerirdim ama şu an bu fiyattan alınmaz. Almayı düşünürseniz indirimleri bekleyin bence.
 
Bu bütçede kesinlikle Xiaomi Redmi Note 8 Pro almalısınız. Alternatif olarak Xiaomi Redmi Mi9T’ye bakabilirsiniz. Fakat Xiaomi Redmi Note 8 Pro Daha iyidir.
 
SD Kart yuvası sizin için sorun olmayacaksa ve bütçeniz de yetiyorsa Mi 9T almanızı öneririm. Ekranı, tam ekran içerik izlenmese bile daha iyi siyah renkler sunduğundan kenardaki çerçeveler göze batmıyor.
MediaTek'de halen daha optimizasyon sorunları varmış sanırım, diğer konudaki bir arkadaşın yazdığına göre.
MediaTek'deki sorunlar düzelirse (yazılım ile) Redmi bence fiyatına göre daha iyi bir tercih ama şu anki haliyle Mi 9T daha iyi gibi duruyor.
 
Takıldıgım konu SD kart olmasa nasıl olur? SD kart yerine Google Drive'da kullanılabilir. Müzikleri Drive atsam cihaz müziklerinde gözükür mü?

Kızıl ötesi önemli mi? Tv dışında hangi cihazlar kumanda ediliyor?

Son olarak Mi 9T de içerikleri tam izlemek için ekranı 2 parmakla dokunarak biri sağ tarafa biri sol tarafa çekerek ekran'da tam içerik izleyebiliyoruz test ettim. Aynı şey Note 8 Pro da da aynıdır sanırsam.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı