He anladım siz sadece oyun olarak düşünüyorsunuz tamam... Yani sizin gözünüzde bilgisayarda işlem yapmanın, işlemci gerektiren programların değeri yok yani?
Our processor / CPU comparison helps you to compare two CPUs. We use benchmark results from Cinebench R20, Cinebench R23 and Geekbench 5 as well as the FP32 raw performance (GFLOPS) of the iGPU.
Our processor / CPU comparison helps you to compare two CPUs. We use benchmark results from Cinebench R20, Cinebench R23 and Geekbench 5 as well as the FP32 raw performance (GFLOPS) of the iGPU.
Hala anlamıyorum elinizde kendi kanıtınız yok ve başkalarının söyledikleriyle mi iş yaparsınız her zaman? Ben kendi belgelerimi gösterirdim fakat maalesef sizin gibilerle karşılaşacağımı bilmediğim için kaydetme olaylarını düşünemedim pardon.
Hala anlamıyorum elinizde kendi kanıtınız yok ve başkalarının söyledikleriyle mi iş yaparsınız her zaman? Ben kendi belgelerimi gösterirdim fakat maalesef sizin gibilerle karşılaşacağımı bilmediğim için kaydetme olaylarını düşünemedim pardon.
Uzatmanın ne anlamı var arkadaşım. Bundan şu sonuç çıkıyor arkadaşın anakartı yüksek ihtimalle belli bir anakart ve sorduğu işlemci ucuza satılan bir işlemci gelip overclock yapılmayan bir 10400 mü alsın diyorsunuz bu mudur kısaca? Çünkü şayet anakart belliyse bir üst nesil işlemciyi önermek saçma değil mi? Yoksa 10400 e 2500TL vermek mi mantıklı olan? Siz söyleyin 2500'e i5 10400 mü yoksa 2700'e i5 10600K mı? O kadar gereksiz uzatıyorsunuz ki illaki bildiğinizi belli edeceksiniz. Başka bir öneriniz varsa söyleyin dedi mi arkadaş konuda öyle bir içerik var da ben mi kaçırdım?
Uzatmanın ne anlamı var arkadaşım. Bundan şu sonuç çıkıyor arkadaşın anakartı yüksek ihtimalle belli bir anakart ve sorduğu işlemci ucuza satılan bir işlemci gelip overclock yapılmayan bir 10400 mü alsın diyorsunuz bu mudur kısaca? Çünkü şayet anakart belliyse bir üst nesil işlemciyi önermek saçma değil mi? Yoksa 10400 e 2500TL vermek mi mantıklı olan? Siz söyleyin 2500'e i5 10400 mü yoksa 2700'e i5 10600K mı?
100TL indirim hemen gidip alıyorum. Farkında mısınız 20.000TL'ye ekran kartı alıyor vatandaşlar... Ayrıca yarın bir gün ekran kartsız kalmayacağının garantisi de yok. Başıma geldi boş bir ekran kartına 3600 verdim sonucunda.