2700 TL'den i5 10600KF alınır mı?

5-10 FPS için 700₺ vermek istiyorsa gitsin versin orası benim karışabileceğim bir durum değil.
aynı şeyi anlatıyorum 800 lira hatta hem de sıfır 10400F. Neymiş efendim renderim 5 saniye daha erken gelecekmiş bak yav

aynı şeyi anlatıyorum 800 lira hatta hem de sıfır 10400F. Neymiş efendim renderim 5 saniye daha erken gelecekmiş bak yav

Karşılaştırdığın işlemcilere bak gerçekten bunu yarın uykunu aldığında okur musun tekrardan. 800TL senin 2-3 sene önce düşündüğün 800TL değil farkındasındır umarım. Ayrıca işlemcilerin bilgisayardaki en sağlam parçalardan biri olduğunu bilmediğini değil unuttuğunu düşünmek istiyorum. Ayrıca şunu söyleyeyim yarın bir gün sattığında o dediğin 800TL aynı şekilde cebine girecek arkadaşın çünkü senin aldırmak istediğin 2000TL'lik ürünü sattığında 2000 olarak girmeyecek cebine. 100TL'yi çok düşünüyorsan bu durumu da düşünmen gerekiyordu.

Ciddi söylüyorum siz beni yanlış anlıyorsunuz gerçekten değecek bir şey yok orta da render süresi farklı değil çok fazla, oyunlar da da 5 fps bile zor oynuyor sıfır almak daha iyi olur stok fanı da olur idare eder başka bütçesi yoksa.
Hem de sıfır deme sebebim adınıza faturalı bir ürün alacak olmanız ve tabii macun masrafı yapmayacaksınız stok fan da var yani

üstte ki kıyaslama 10600 adınaydı buyrun 10600k
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…