2700 TL'ye ikinci el iPhone 7 alınır mı?

Bütçe en fazla ne kadar?

Telefonuna göre değişir ama kafamda 2000 2600 civarı bie meblağ var. iPhone istiyorum özellikle kamera ve kullanım rahatlığından solayı kasma donma olmamasından dolayı.
1-2 ay sonra çıkar. Ama unutmayın şu anda bataryası çok kötü durumda.
Se 2020 aldık arkadaşıma 1 günü oda geçiremiyor. İphone 20de çıksa bu sorun hep olacak. 5s kullanıyordum zamanında onunlada 1 gün geçiremiyordum.
1-2 ay sonra çıkar. Ama unutmayın şu anda bataryası çok kötü durumda.
Se 2020 aldık arkadaşıma 1 günü oda geçiremiyor. İphone 20 de çıksa bu sorun hep olacak. 5s kullanıyordum zamanında onunlada 1 gün geçiremiyordum.

Telefonuna göre değişir ama kafamda 2000 2600 civarı bie meblağ var. iPhone istiyorum özellikle kamera ve kullanım rahatlığından solayı kasma donma olmamasından dolayı.

Se 2020 aldık arkadaşıma 1 günü oda geçiremiyor. İphone 20de çıksa bu sorun hep olacak. 5s kullanıyordum zamanında onunlada 1 gün geçiremiyordum.

Se 2020 aldık arkadaşıma 1 günü oda geçiremiyor. İphone 20 de çıksa bu sorun hep olacak. 5s kullanıyordum zamanında onunlada 1 gün geçiremiyordum.
Kameradan çok beklentiniz olmasın. Se2 zaten batarya ve ekrandan kısılmış bir telefon. iPhone ilk alındığında yüksek ekran süresi verse de zamanla güncellemelerle batarya eriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı