2700 TL'ye sistem toplama

GreXLin85

Hectopat
Yer
K.K.T.C
Vatan Bilgisayar üzerinden 2700TL bütçe ile sistem toplamak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
579 görüntüleme ve tek bir yorum bile yok, peki.

Son düzenleme:
Maalesef o fiyata Vatan'dan iyi bilgisayar toplanamaz. Başka mağazadan öneri yapayım mı? Ya da kendim karışık bir sistem toplayayım mı?
İyi bir bilgisayar olmasına gerek yok oynayacağım oyunlar;
The Elder Scrolls : Skyrim, Grand Theft Auto : V, Saints Row : IV
Bu oyunları herhangi bir ayarda +35FPS'de açması yeterlidir.
----------Düzenleme----------
ekstra Hepsiburada.com'dan da seçim yapabilirsiniz

Ekran Alıntısı.PNG

Zor oldu ama Gta 5 de tahminim +60 FPS
Bence en iyisi bu o fiyata ama İtopya, Sinerji, Teknobiyotik gibi sitelerden bu fiyata daha iyi bir sistem alabilirsiniz. Kasanın aynısı bende var. Malzeme kalitesi kötü ama idare eder. Önde bir tane solda bir tane fan var egzoz fan yok (ama galiba istersen değiştirebilirsin yerleri) yani 2 fan var.
g4600 gtx 1050 ti - YouTube
Youtube'a böyle yazıp ve fps değerlerini izleyebilirsiniz
Bu arada çok az darboğaz yaşayabilirsiniz

Elinde eski bir bilgisayarından kalma parça var mı peki? Eğer ki varsa ona göre bir şeyler ayarlayabiliriz sana.
Normalde vardı okul proje ödevim için kullandım.
Eki Görüntüle 318768
Zor oldu ama Gta 5 de tahminim +60 FPS
Bence en iyisi bu o fiyata ama İtopya, Sinerji, Teknobiyotik gibi sitelerden bu fiyata daha iyi bir sistem alabilirsiniz. Kasanın aynısı bende var. Malzeme kalitesi kötü ama idare eder. Önde bir tane solda bir tane fan var egzoz fan yok (ama galiba istersen değiştirebilirsin yerleri) yani 2 fan var.
g4600 gtx 1050 ti - YouTube
Youtube'a böyle yazıp ve fps değerlerini izleyebilirsiniz
Bu arada çok az darboğaz yaşayabilirsiniz
Çok teşekkür ederim incelemelere baktım çok güzel değerler alıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı