2700TL'ye sistem önerisi

Engin Deniz

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2014
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun amaçlı, monitör dahil bir sistem istiyorum. Sistemin hızlı açılmasını oyunlara hızlı girmesini bu nedenlede ssd ninde olmasını istiyorum . Twitch.tv ve fraps da kullanmayı düşünüyorum. Videolar çekip editleyebilirim. Daha çok fps tarzı online oyunlar oynuyorum. Sistemin uzun ömürlü olmasını istiyorum. Tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyen için teşekkür ederim. Fiyatlarınıda yazar mısın teker teker başka önerini olan var mı ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayacağın için ekran kartını yüksek tutmaya çalıştım. Sakın işlemciye İ3 deyip geçme fiyatına göre oldukça iyi bir işlemcidir. Seni oyunlarda ve günlük kullanımda asla yarı yolda bırakmaz. Darboğaz felan da olmaz. Technopat'ın GTX 780 Ti videosunda A10-7850K kullanılmıştı. Onun içindeki işlemci bile darboğaz yapmamıştı ki bu ona göre oldukça iyi bir işlemci. Bence bütçene göre en iyi oyuncu sistemi bu:
Ekran Alıntısı.PNG

Not: Eğer işlemciyi yükseltmek istersen kasadan kıs ve i5-4440 al. Ama bunu yapmanı önermem.
 
Teşekkür ederim ama mod arkadaşlar konuyla ilgili yazılarımı silip kafalarına göre yazmışlar. Neden anlamadım. Neyse sistemde ssd'nin bulunmasını istiyorum ve fraps twitch.tv video düzenleme gibi programları kullanmayı düşünüyorum. Sisteme ssd koyup isteklerim üzerine günceller misin?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla sen işlemciyi beğenmedin. Bu yüzden kasadan ve ekran kartından kısmak zorunda kaldım.Ancak sadece kasadan kısıp SSD de alabilirsin sana kalmış. :)

Ekran Alıntısı.PNG
 
Bu sistemi kaydettim. Teşekkür ederim. Başka önerisi olan var mı?

Sormak istediğim bir şey daha var. Oo.c. yapılmayan bir işlemciye o.c anakart koymuşsun. İşlemci i5 4670k yapılabilir mi ?

Başka önerisi olan var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı