2700X Alınmalı Mı?

Zattopat

Decapat
Katılım
8 Aralık 2018
Mesajlar
268
Bütün bilgisayar parçalarım tamam. 2700X almalı mıyım, yoksa Ryzen 3.nesili beklemek mantıklı olur mu? Dolar etkisini de unutmayın lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam daha parçalarınızın niteliklerini yazmamışsınız, bir de gelmiş 2700X almalı mıyım diyorsunuz. Böyle size yardımcı olamayız ki?.
 
Eğer bilgisayar başında iken oyun oynama değil de daha çok programlar ile haşır neşir iseniz ve de para konusunda sıkıntınız yoksa isterseniz bekleyebilirsiniz 3. nesil ryzenleri. Ancak ben bunu kesinlikle önermiyorum. Ne kadar paranız olursa olsun bir alete hakkettiğinden fazla vermek bana keyfi israf gibi geliyor. Dolar aldı başını gidiyor.

Bir de sisteminizin özellikleri ile ilgili bilgi sahibi olabilirsek daha iyi şekilde yardım edebiliriz. Oyun için mi, program ve render gibi şeyler için mi soruyorsunuz bu arada?
 
2700 ile arasında en az 450 TL fark var. Bütçeniz için sıkıntı olmayacaksa 2700X alabilirsiniz. Ancak bana sorarsanız (bilgisayar topladığınızı varsayarsak) 450 TL'ye fazladan 8GB RAM alınabilir veya ekran kartına ekleme yapılarak daha iyi bir ekran kartı alınabilir. 2700'e soğutucunun yettiği yere kadar overclock yaparak 2700X seviyesini yakalayabilirsiniz.
 
Hocam daha parçalarınızın niteliklerini yazmamışsınız, bir de gelmiş 2700X almalı mıyım diyorsunuz. Böyle size yardımcı olamayız ki?.
8 gb ram.Rx 580 ekran kartı.B450 Tuf plus gaming anakart.İleride ekran kartımı değiştirme ihtimalimden dolayı geleceğe yönelik bir işlemci seçmek istiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı