27GP850-B:27'' alınır mı?

khaoS37

Hectopat
Daha fazla  
Aldım hocam gerçekten güzel bir monitör tek bir ölü piksel ve ghostingle karşılaşmadım zaten nano IPS olmasıyla birlikte renkleri gerçekten çok canlı veriyor gerçekten fiyatına kesinlikle değen alınabilecek güzel bir monitör eğer düşünüyorsanız almanızı tavsiye ederim.
Hayırlısı olsun güle güle kullanın bende bakıyorum bu modele ama 2K monitörlerde 1080p oyun ve videolarda bulanıklık yapıyor olması beni düşündürüyor sizde durum nasıl test ettiniz mi?

LG 27GL850-B model monitöre sahibim. Özellik bakımından Hz hariç aynı diyebiliriz. Monitör aşırı gerçekten. 2K monitörde 1080p oyun tecrübesine değineceğim @soner23 arkadaşım için. 1080p monitörde 720p video izliyormuş gibi desek pek de yanlış bir benzetme olmaz. Yani 1080p oyun için 1080p monitörle daha keskin görüntüler elde edersin. 1440p'de çözünürlüğü 1080p'ye düşürdüğünüz zaman biraz bulanıklaşma oluyor. Şayet 1080p çözünürlükte oynayacak olursam 1080p monitör kullanırım görüntü kalitesi için.

@khaoS37 @Ayberk Gürfidan arkadaşlar cevaplar için teşekkürler karar veremiyorum gönlüm 27" 2K dan yana benim için ama oğlum rekabetçi oyunlar oynuyor çözünürlüğü illaki düşüreceği oyunlar olacak bakalım olmadı deneyip iade edebileceğim bir yerden almaya çalışacağım.
Umarım istediğiniz etkiyi bırakır. Sistem nedir bu arada? RTX 2070 Super / RTX 3060 Ti 2K için uygun kartlar olabilirler. Daha yüksek modeller daha iyi sonuç verecektir tabi ki. Ama 1660 Ti gibi bir karta sahipseniz Lol, Valorant, CS, R6 gibi oyunlarda 2K da verim alabilirsiniz.

Umarım istediğiniz etkiyi bırakır. Sistem nedir bu arada? RTX 2070 Super / RTX 3060 Ti 2K için uygun kartlar olabilirler. Daha yüksek modeller daha iyi sonuç verecektir tabi ki. Ama 1660 Ti gibi bir karta sahipseniz Lol, Valorant, CS, R6 gibi oyunlarda 2K da verim alabilirsiniz.
Sistemim şu şekilde ileride ekran kartını 3080 12 gb düşünüyorum

• İşlemci i7 11700K
  • Gigabyte Aorus Rtx 3070 ti Master
  • Anakart ASUS ROG STRIX Z590-F
  • SSD Samsung NVMe 980 Pro 1TB
  • G.Skill-32 GB-2x16 GB-Trident-Z-RGB-4000MHz
  • Arctic Liquid Freezr II 36 A-RGB

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı