27inç IPS panel monitör önerisi

Bütçe
2500

Peaky Blinders

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2020
Mesajlar
4.055
Makaleler
5
Çözümler
29
Yer
Ordu/Altınordu
Merhaba, monitör bakıyorum simulasyon oyunları için. 27 veya 32 olabilir. 144 Hz 1 ms olsun. IPS panel ilk tercihim ama VA da olabilir.

Bağlayacağım cihazlar: Monster Tulpar T5 21.1.4, PS5 ya da Xbox Series S ve ileride alırsam masaüstü bilgisayar.

Not: Kavisli olması önemli bakış açısı anlamında.
 
Ve inç olarak az kalsa da Aoc 24G2U.
 
MSI Optix G271 herhangi bir kronik sorunu var mı bilmiyorum ama özellikleri gayet iyi duruyor. Birde hocam konu dışı olacak ama size fikir vermek istiyorum. Sanırım almış olduğunuz monitörü Series S ya da PS5 ile kullanmayı düşünüyorsunuz. Benim düşüncem şu şekilde; hali hazırda güçlü bir dizüstü bilgisayarınız olduğu için Series S almanız mantıksız olur. Playstation 5 ise 1080P monitör için gereksiz olur, hakkını veremez.
 
MSI Optix G271 herhangi bir kronik sorunu var mı bilmiyorum ama özellikleri gayet iyi duruyor. Bir de hocam konu dışı olacak ama size fikir vermek istiyorum. Sanırım almış olduğunuz monitörü Series S'ya da PS5 ile kullanmayı düşünüyorsunuz. Benim düşüncem şu şekilde; halihazırda güçlü bir dizüstü bilgisayarınız olduğu için Series S almanız mantıksız olur. PlayStation 5 ise 1080p monitör için gereksiz olur, hakkını veremez.

Peki hocam 4000 TL'ye ne almamı önerirsiniz bütçem Xbox Series S, Series X ve PS5 için var 4000 TL'ye daha ne yapabilir?
 
Peki hocam 4000 TL'ye ne almamı önerirsiniz bütçem Xbox Series S, Series X ve PS5 için var 4000 TL'ye daha ne yapabilir?
Hocam elinizde hali hazırda tüm oyunları oynatabilecek bir dizüstü bilgisayar olduğu için Xbox konsol almanızı tavsiye etmiyorum çünkü Xbox konsoluna çıkan tüm oyunlar bilgisayarlara da geliyor. Konsol almanız şartsa Playstation almanızı öneririm. Ülkemizde Playstation 5 Dijital satış fiyatı 6000 TL olarak açıklandı. Normal Playstation 5 ile arasında ki tek fark Blue-ray oynatıcı olmaması. Playstation 5/Playstation 5 Dijital/Series X gibi konsollar 4K 60FPS oyun oynatabilen harika cihazlar. Tabi ki 1080P bir monitörde de kullanabilirsiniz ama 4K öncelikli tavsiyem olur. Bilgisayarınızın yanına PS5 Dijital yakışacağını düşünüyorum. Her ne kadar 4K bir ekranınız olmasa dahi 1080P'de bile oldukça güzel grafikler elde edeceğinize eminim.
 
Hocam elinizde halihazırda tüm oyunları oynatabilecek bir dizüstü bilgisayar olduğu için Xbox konsol almanızı tavsiye etmiyorum çünkü Xbox konsoluna çıkan tüm oyunlar bilgisayarlara da geliyor. Konsol almanız şartsa PlayStation almanızı öneririm. Ülkemizde PlayStation 5 dijital satış fiyatı 6000 TL olarak açıklandı. Normal PlayStation 5 ile arasında ki tek fark Blue-ray oynatıcı olmaması. PlayStation 5/playstation 5 Dijital/Series X gibi konsollar 4K 60FPS oyun oynatabilen harika cihazlar. Tabi ki 1080p bir monitörde de kullanabilirsiniz ama 4K öncelikli tavsiyem olur. Bilgisayarınızın yanına PS5 dijital yakışacağını düşünüyorum. Her ne kadar 4K bir ekranınız olmasa dahi 1080P'de bile oldukça güzel grafikler elde edeceğinize eminim.

Hocam, fiyat önemli değil. PS5 oyunları pahalı sadece, o yüzden Xbox baktım.
 
Hocam, fiyat önemli değil. PS5 oyunları pahalı sadece, o yüzden Xbox baktım.
Playstation Store’da sürekli indirimler oluyor. Oyunları bir nebze daha ucuza almanıza imkan sağlıyor indirimler. Ayrıca kardeşlik sistemi ile oyun fiyatını pay edebilirsiniz. En kötü çare diskli sürüm alırsınız. Oynadığınız oyun bitince takas edersiniz. Keza Playstation cephesinde ön plana çıkan exclusive yapımlar. Şahsen Call of Duty’yi bilgisayardan oynamayı tercih ederim. Her sene 3 tane kaliteli exclusive oluyor. Mesela bu sene Demon Souls, Miles Morales ve Returnal olacak gibi. Tabi Gran Turismo 7 bu yıl çıkmazsa. Ayrıca ilk defa PS konsol alacaksanız PS4 oyunlarını oynayabiliyor olmanızda çok büyük bir avantaj.
 

Geri
Yukarı