28 - 32 bin TL'ye oyuncu laptopu önerisi

Bütçe
28.000 - 32.000
Hocam teşekkür ederim. Hayatım boyunca pc kullandım hâlâ da evimde var kullanıyorum laptopla pek aram olmadı. Bu yüzden RAM Takviyesi nasıl yapılır nereye takılır hiç anlamam. Önerdiğiniz bilgisayarın sistemi güzel duruyor fazla zam gelmeden almayı düşünüyorum.

Çok basit bit işlem aslında, arka kapağı açıp fazladan aldacağınız RAM'i boş slota takıyorsunuz.
Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım.
Hepsiburada yorumlarına bakıyorum YouTube bakıyorum bazı kişiler övmüş bazıları gömmüş Excalibur'u falan. Bende kararsız kaldım soruyim dedim. Ama burda herkes almamamı önerdi. Artık içim daha rahat. Kafamda yine bir problem olursa sorarım teşekkürler

Hocam bunun ekran kartı modeli nedir?

Anladım.
Hepsiburada yorumlarına bakıyorum YouTube bakıyorum bazı kişiler övmüş bazıları gömmüş Excalibur'u falan. Bende kararsız kaldım soruyim dedim. Ama burda herkes almamamı önerdi. Artık içim daha rahat. Kafamda yine bir problem olursa sorarım teşekkürler

Hocam bunun ekran kartı modeli nedir?
amd rx7600s

hocam bu lenovo loq 25 ms diyen bir kaç yoruma denk geldim ama cs vs oynarken herhangi bir sıkıntı olur mu?
25ms ve ghosting problemi varmı araştır öyle al cidden varsa gözünü çok rahatsız eder
144hz ips panel aslında VA panel olsa kesin konuşacaktım ancak sahip olan birinin söylemesi yada kullanan birinin videosunu izlemeni tavsiye ederim

normalde versus gibi sitelerden bilgilerini atıcaktım ancak lenovo'nun

"Lenovo LOQ 15ARP9 83JC000UTR"​

modeli sanırsam TR özel çıkartılmış bu yüzden karşılaştırmalarına ve detaylarına bakamıyorum.

Mesela Arkadaşın kendi düşündüğü 3 sistemden birini seçtim karşılaştırmasına bu sisteden bakabilirsiniz bazen sonuçlar kesin olmadığında yinede sormanız en iyisi oluyor

Son düzenleme:
Peki arkadaşlar Aralık veya yılbaşını beklesem fiyatlar daha mı makul olur yoksa zamlanır mı? Çünkü malum yılbaşı indirimleri çok oluyor. Hem benim bütçemin içine daha güzel bilgisayarlar girebilir indirimden dolayı. Sizin fikriniz nedir?

Zamlanır, artık yılbaşında zam yapıyorlar.
Söylemeye çekindim de Köfteci Yusuf'ta çalışıyorum yeni başladım ve yeni birikim yapıyorum. O yüzden hem cebime hem de Laptop'a para kalması bakımından beklemeyi tercih ettim. Umarım yılbaşında fiyatları uçmaz. Bir pc hayalim vardı kursağımda kalmasını istemiyorum ☺️

Söylemeye çekindim de Köfteci Yusuf'ta çalışıyorum yeni başladım ve yeni birikim yapıyorum. O yüzden hem cebime hem de laptopa para kalması bakımından beklemeyi tercih ettim. Umarım yılbaşında fiyatları uçmaz. Bir PC hayalim vardı kursağımda kalmasını istemiyorum ☺️

Eğer laptopu taşıma gibi bir amacınız yoksa masaüstü sistem bakın daha ucuza çok daha iyi performans alırsınız.

Laptop olarak:

Yılbaşına kadar ne olur bilemeyiz ancak tahminimce fiyatlar artar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı