28 - 32 bin TL'ye oyuncu laptopu önerisi

Bütçe
28.000 - 32.000
Zamlanır, artık yılbaşında zam yapıyorlar.
Gözüm fazla yükseklerde değil zaten abi. Eğer 30k pc öneriniz varsa güzel olur. Dediğim gibi aldığım bir şeyi özenle temiz kullanırım bu konuda titizim Cs2 Valo'da low ayarlarda dropsuz oynatsın yeter onun dışında zaten pek bir işim olmaz.

Hocam bu ürünü çok merak ediyorum. 7600S sizce performans olarak nasıldır? 4050 ile eşdeğer mi? Ben zaten Linux seviyorum. Nvidia kapalı kaynak sürücüler kullandığı için Linux'ta sorun çıkarıyor. AMD ekran kartlı görünce hevesleniyorum.

Yok abim evde kullanıcam evde 10 yıllık bir bilgisayarım var GT 710 var rezalet bir ekran kartı onla idare ediyordum. Desktop pc olduğu için eve bir tane daha almak istemedim. Acaba elimdeki pcyi mi güçlendirsem? Kasayı hazırdan İtopya'dan bulurum falan ama pek bir bilgim olmadığı için yeni alacağım kasanın eski aygıtlarımla uyuşacağını (örn: Monitör) bilmiyorum. Sanırsam şu an ki VGA girişli. Ama yeni nesillerde girişler farklı falan oluyordu diye biliyorum. O mavi çivili kablo

Yok abim evde kullanacağım evde 10 yıllık bir bilgisayarım var GT 710 var rezalet bir ekran kartı onunla idare ediyordum. Desktop PC olduğu için eve bir tane daha almak istemedim. Acaba elimdeki PC'yi mi güçlendirsem? Kasayı hazırdan İtopya'dan bulurum falan ama pek bir bilgim olmadığı için yeni alacağım kasanın eski aygıtlarımla uyuşacağını (örneğin: Monitör) bilmiyorum. Sanırsam şu anki VGA girişli. Ama yeni nesillerde girişler farklı falan oluyordu diye biliyorum. O mavi çivili kablo

Elinizde ki sistemi güçlendirmeyin ona vereceğiniz parayla yeni sistem dizersiniz zaten. Eğer PC sadece evde duruyorsa laptop almanın şahsen mantığı yok.

Elinizde ki sistemi güçlendirmeyin ona vereceğiniz parayla yeni sistem dizersiniz zaten. Eğer PC sadece evde duruyorsa laptop almanın şahsen mantığı yok.
Güçlendirmekten kastım komple eski kasayı kenara koyup yeni bir hazır kasa almak abim. İtopya'da 25k-30k civarı hazır kasalar görüyorum. Onlardan alsam geriye kalan monitör gibi ekipmanlarım var zaten. Mantıklı değil mi? Burda sorunum var mı

Güçlendirmekten kastım komple eski kasayı kenara koyup yeni bir hazır kasa almak abim. İtopya'da 25K-30K civarı hazır kasalar görüyorum. Onlardan alsam geriye kalan monitör gibi ekipmanlarım var zaten. Mantıklı değil mi? Burada sorunum var mı?

İtopya'dan almayın çoğu sistem kazık.

Hocam bu ekran kartı nasıldır? RTX 4050 ile eşdeğer mi?
ray tracing harici nerdeyse aynı. dlss yerine fsr açabilirsiniz.

rt açtığınızda her nvidia kartı muadiline göre daha iyi.

Hocam bu ekran kartı nasıldır? RTX 4050 ile eşdeğer mi?
4050'den net daha iyi 4060'a yakın sayılır ancak bütçenize bakarak alınız şuan attığım modelin fiyat bandında eşit 4060 laptop olmadığından attım ancak 2k tl ekleyerek 4060'a geçebilirsiniz ama aman aman bir yükseltme olmayacaktır.

Yok abim evde kullanıcam evde 10 yıllık bir bilgisayarım var GT 710 var rezalet bir ekran kartı onla idare ediyordum. Desktop pc olduğu için eve bir tane daha almak istemedim. Acaba elimdeki pcyi mi güçlendirsem? Kasayı hazırdan İtopya'dan bulurum falan ama pek bir bilgim olmadığı için yeni alacağım kasanın eski aygıtlarımla uyuşacağını (örn: Monitör) bilmiyorum. Sanırsam şu an ki VGA girişli. Ama yeni nesillerde girişler farklı falan oluyordu diye biliyorum. O mavi çivili kablo
Upgrade edilemez durumda desem yeridir.

yeni bir kasa almanız sizin adınıza daha iyi olucaktır,
laptopdan vazgeçtinizmi bilmiyorum ancak sabit bir sistem kurucaksanız ve oyunları tek bir yer üzerinden oynacaksanız kasa pc hem performans hemde fiyat olarak bütçenize iyi gelicektir.

ray tracing harici nerdeyse aynı. dlss yerine fsr açabilirsiniz.

rt açtığınızda her nvidia kartı muadiline göre daha iyi.

4050'den net daha iyi 4060'a yakın sayılır ancak bütçenize bakarak alınız şuan attığım modelin fiyat bandında eşit 4060 laptop olmadığından attım ancak 2k tl ekleyerek 4060'a geçebilirsiniz ama aman aman bir yükseltme olmayacaktır.
Ben öyle çok oyun oynamam. Günlük kullanıcıyım. Windows da kullanmıyorum. Nvidia sürücüleri Linux üzerinde sorunlu oluyormuş. AMD açık kaynak olduğu için Linux ile daha uyumluymuş. Bu modelde dahili ekran kartı var mı?

@gameiri dahili ekran kartı yok sanırım bu cihazda. Sanırım gerek de yok. Sürekli fişte kullanılacağı için.

Son düzenleme:
Ben öyle çok oyun oynamam. Günlük kullanıcıyım. Windows da kullanmıyorum. Nvidia sürücüleri Linux üzerinde sorunlu oluyormuş. AMD açık kaynak olduğu için Linux ile daha uyumluymuş. Bu modelde dahili ekran kartı var mı?

@gameiri dahili ekran kartı yok sanırım bu cihazda. Sanırım gerek de yok. Sürekli fişte kullanılacağı için.
evet ekran kartlı ancak dahili değil harici. dahili ekran kartları önermem ekran kartı demek bin şahit ister.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı