Arkadaşlar geçen 4 seneye göre baktığımda her türlü yerleşiyorum. Bu sene yerleşme olasılığım yüzde kaçtır?
Benim de tahminim bu yönde hocam teşekkür ediyorum.%80+ yerleşirsiniz.
Bana da 28.558 geldi. Doğu geliyor gibi duruyor ama insan illa tedirgin oluyor.
Evet tam sınırdayız inşallah tıp gelir. 0.5 net bile fazla yapsaydık şimdi çok rahattık da sağlık olsun artık.Çok kritik bir sıralamadayız maalesef. Umuyorum üzülmeyiz tercih sonuçlarında.
Benim için şok oldu bu sıra. Kontrol etmemiştim.Evet tam sınırdayız inşallah tıp gelir. 0.5 net bile fazla yapsaydık şimdi çok rahattık da sağlık olsun artık.
Hocam ben sınavdan pişman değilim de obp beni 25kdan 28.5e attı ona üzülüyorum.Evet tam sınırdayız inşallah tıp gelir. 0.5 net bile fazla yapsaydık şimdi çok rahattık da sağlık olsun artık.
Bu kıbrıstaki tıp hakkında bir bilgin var mı?Benim için şok oldu bu sıra. Kontrol etmemiştim.
Özel bir bilgim yok Kıbrıs hakkında ama ben okumam. Ailemden uzakta yaşamak bir çok anlamda yorar beni.Hocam ben sınavdan pişman değilim de obp beni 25kdan 28.5e attı ona üzülüyorum.
Bu kıbrıstaki tıp hakkında bir bilgin var mı?
Sağlık olsun hocam ne diyelim buna da şükür.Hocam ben sınavdan pişman değilim de obp beni 25kdan 28.5e attı ona üzülüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.