28 bin TL'ye kadar hazır sistem önerisi

Gerek RAM'ler gerek işlemci kesinlikle daha iyi ama 4070 hem DLSS hem RT konusunda çok daha iyi değil mi?
DLSS her zaman kullanılan bir şey değil. Evet 4070 şuanki hali ile DLSS kullanılabilen oyunlarda 7800XT'den daha iyi olabilir ama ben FSR 3.1 ve sonrasına çok güveniyorum şahsen.
Ayrıca AM4 sokete bu kadar para vermem bu bütçede kendi nezdimde konuşursam. AM4 olması maalesef çok geriye düşürüyor o sistemi.

DLSS her zaman kullanılan bir şey değil. Evet 4070 şu anki hali ile DLSS kullanılabilen oyunlarda 7800XT'den daha iyi olabilir ama ben FSR 3.1 ve sonrasına çok güveniyorum şahsen.
Ayrıca AM4 sokete bu kadar para vermem bu bütçede kendi nezdimde konuşursam. AM4 olması maalesef çok geriye düşürüyor o sistemi.

4500, 5000 civarı monitör var mı? Sabit olmasın ekranı ayağı falan oynatabileyim.

5K'ya R25i-30 var ama bu sisteme 2K iyi giderdi. Monitör kolay değişebilen bir şey size kalmış.

Konuşacağım bütçem artarsa dönüş yaparım. Soğutucu öneriniz var mıdır o işlemciye 1000,1500 bütçe.

Sizin isteklerinize ve dediğim gibi ne kadar artabileceğinize bağlı. Çok para vermeyeceğim dersen Kioxia Exceria G2 seçip 1TB ve DRAM'lı bir SSD seçebilirsin. Onun dışında önerim B650M-K'ya yükseltmen olur.
@742795

Sadece SSD'yi yapabildim. 😟

Son düzenleme:

Stok fan pek de yeterli gelmeyebilir.

Şu fanı daha önce FX 8350 (OC.) bir sistemde kullanmıştım. Güzel soğuttuğunu söyleyebilirim. Fiyatı da iyi. Yine de paranız varsa daha iyilerini almaya bakın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı