Liatris
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba, 28 Temmuz'da yani gümrük yasası gelmeden önce bu ürünü sipariş vermiştim. 14 Ağustos sabah saat 5 sularında kargo İstanbul'a uçakla ulaşmış görünüyor fakat bugün İstanbul'da beklemesinin 2. günü. Sanırım gümrükten hala geçmemiş ve ürünü satın aldığımda Prime ile 1420₺~ bir fiyatı vardı yani 30EUR limitini aşıyor. Ürünün şu anki takip durumu şöyle:
Tahmini teslimat tarihi 22 Ağustos'u gösteriyordu ama bu forumda okuduğum şeylere göre Amazon eğer 21 Ağustos'a kadar gümrükten geçmeyeceğine inanırsa iptal edebiliyormuş.
2 gündür İstanbul'da olması ve hala Kolay Gelsin firmasına verilmemesi beni çok endişelendiriyor, sizce kargom gelir mi? Normalde gümrükte hiçbir ürünüm gümrükte bu kadar beklememişti.
Tahmini teslimat tarihi 22 Ağustos'u gösteriyordu ama bu forumda okuduğum şeylere göre Amazon eğer 21 Ağustos'a kadar gümrükten geçmeyeceğine inanırsa iptal edebiliyormuş.
2 gündür İstanbul'da olması ve hala Kolay Gelsin firmasına verilmemesi beni çok endişelendiriyor, sizce kargom gelir mi? Normalde gümrükte hiçbir ürünüm gümrükte bu kadar beklememişti.
Son düzenleyen: Moderatör: