2800 Euro sistem toplama

Bütçe
3000
Merhabalar. 2800 Euro'ya bir sistem topladım. Bu sistemin özellikleri birbiriyle uyumlu mudur? Bu sistem iyi iş çıkarır mı ve son olarak sisteme eklemeyi unuttuğum parça var mı?
Sistem linki: System Builder
Şuanlık önermem RTX 3000 çıktı çıkacak. 3070 3080 alırsınız bazı şeylerden kısıp. Render yapmayacaksanız 3900X biraz gereksiz.

Teşekkür ederim. Yinede RTX 3000 beklemeyip bu şekilde alsam hayal kırıklığı yaşamam değil mi?
Açıkçası ben olsam büyük bir hayal kırıklığı yaşardım çünkü 3090 ile aralarında 50 FPS fark var diye biliyorum 4K çözünürlükte. Bu arada 4K monitör seçiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim. Yinede RTX 3000 beklemeyip bu şekilde alsam hayal kırıklığı yaşamam değil mi?
Hocam şu an alırsan hayal kırıklığı yaşamazsın. Ancak RTX 3000 serisi çıktığında o hayal kırıklığını yaşarsın. Keşke biraz daha bekleseydim aynı fiyata daha performanslısını alırdım derdin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı